yaskabod 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 با سلام خدمت دوستان حدود دو هفته پیش یکی از سایت ها من به مشکل خورد و نمیدونم چطوری باید رفعش کنم مدیریت هم باز نمیشه و با ارور زیر مواجه میشم : Fatal error: Class 'JHtml' not found in /home/shoapa/domains/shoapars.org/public_html/templates/vina_bonnie/html/com_content/article/default.php on line 13 داخل مدیریت هم نمیره و ارور زیر رو میده : Fatal error: Class 'JHtml' not found in /home/shoapa/domains/shoapars.org/public_html/administrator/components/com_login/views/login/tmpl/default.php on line 12 ممنون میشم راهنمایی کنید . با تشکر در ضمن کامپوننت و ماژول خاصی هم نصب نکردم و یهو این مشکل برام پیش اومد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaskabod 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 ممنون از کمک همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 10 ساعت قبل, yaskabod گفت: ممنون از کمک همگی درود حقیقتا من هرچقدر سرچ کردم هیچ کسی تا حالا به این مشکل نخورده بهترین راه اینه که یه جوملای خام رو روی سایتتون اکسترکت کنید (بجز پوشه installation) ببینید درست میشه یا نه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر