pakjavanomid1 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 من این بسته نصبی را خریداری کردم نصب کردم چون صفحه اول این قالب با کامپوننت sp page bilder ساخته شده داخل کامپوننت وقتی به صفحات ساخته شده جهت ویرایش میروم و ویرایش لازم را انجام میدهم هنگام ذخیره کردن ذخیره نمی شود و صفحه تیره و تیره تر میگردد مشکل مرور گر هم نیست چون در همه مرورگرها امتحان کردم در ضمن بقیه افزونه ها قابل ویرایش و ذخیره سازی هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 9 ساعت قبل, pakjavanomid1 گفت: من این بسته نصبی را خریداری کردم نصب کردم چون صفحه اول این قالب با کامپوننت sp page bilder ساخته شده داخل کامپوننت وقتی به صفحات ساخته شده جهت ویرایش میروم و ویرایش لازم را انجام میدهم هنگام ذخیره کردن ذخیره نمی شود و صفحه تیره و تیره تر میگردد مشکل مرور گر هم نیست چون در همه مرورگرها امتحان کردم در ضمن بقیه افزونه ها قابل ویرایش و ذخیره سازی هستند درود خب همونطور که میفرمایید بسته تجاری هست پس شامل پشتیبانیه بهتره با ارائه دهنده در ارتباط باشید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakjavanomid1 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 میدانم که تجاری هست من اینو از جومینا مارکت خریدم گفتند بیام اینجا پشتیبانی بگیرم واقعا متاسفم برای خودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اردیبهشت 96 2 ساعت قبل, pakjavanomid1 گفت: میدانم که تجاری هست من اینو از جومینا مارکت خریدم گفتند بیام اینجا پشتیبانی بگیرم واقعا متاسفم برای خودم درود. مهندس نگران نباش .پشتیبانی جومینا مارکت عالیه تعجب میکنم شما اینجور میگید.در ضمن اگر جایی نتونستی پشتیبانی بگیرید ؛ این شماره مهندس میری ، مدیر جومینا مارکته که پایین سایت درج شده: شماره تماس : 09366718361 (9 الی 17 - فقط روزهای کاری) موفق و مویّد باشید.یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 17 ساعت قبل, pakjavanomid1 گفت: میدانم که تجاری هست من اینو از جومینا مارکت خریدم گفتند بیام اینجا پشتیبانی بگیرم واقعا متاسفم برای خودم درود درسته همینجا میشه جواب داد اما خوب شما این محصول رو از جومینا مارکت خریدین پس بهتره تیکت بدین تا با کیفیت بالاتری پشتیبانی بشید. بخاطر همین گفتم... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakjavanomid1 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 متاسفانه هیچ پاسخی دریافت نکردم من این بسته را برای یک کمپین و همایش طب سنتی خریداری کرده بودم که اگر امروز این مشکل حل نشود کار از دستم میپره . اینکه نمیشود یک محصول را فروخت بعد گفت برید از فلان انجمن پشتیبانی بگیرید این کار درستی نیست من میخواستم بسته دانشگاهی را هم بگیرم که با این وضعیت فکر کنم با همان مشکل مواجه خواهم شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 14 ساعت قبل, pakjavanomid1 گفت: متاسفانه هیچ پاسخی دریافت نکردم من این بسته را برای یک کمپین و همایش طب سنتی خریداری کرده بودم که اگر امروز این مشکل حل نشود کار از دستم میپره . اینکه نمیشود یک محصول را فروخت بعد گفت برید از فلان انجمن پشتیبانی بگیرید این کار درستی نیست من میخواستم بسته دانشگاهی را هم بگیرم که با این وضعیت فکر کنم با همان مشکل مواجه خواهم شد درود دسترسی بدین مشکل رو برسی کنم چون نمیخوام از گروه جومینا دلخور باشید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر