a.tabatabaee 1 ارسال شده در اردیبهشت 96 با سلام بنده سایت یداشتم با جوملا 3.6 سایت را به جوملا 3.7 ارتقا دارم ( بسته اپگرید را از سایت جوملا دانلود کردم و در هاست خودم از حالت فشرده خارج کردم ) بعد از ارتقا جوملا دیگر در بخش مدیریت ، مدیریت منو ها باز نمی شود و پیغام خطا Unknown column 'client_id' in 'field list' را میدهد من یک تصویر از پیغام خطا هم پیوست می کنم ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام اپدیت جوملا اجرا و به پایان رسیده ولی آپدیت جدول های دیتابیس به پایان نرسیده Run Extensions->Extension Manager->Database->Fix احتمالا مشکل max_execution-time است؛ باید max_execution-time در سرور افزایش یابد. 2 واکنش ها : a.tabatabaee و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.tabatabaee 1 ارسال شده در اردیبهشت 96 خیلی ممنون از راهنماییتون مشکل بر طرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر