kalhori 7 ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) سلام هنگام نصب بعضی از افزونه ها در لوکال هاست ارور زیر را میدهد خطا یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است اندازه بارگذاری فایل در PHP ناتوان در یافتن بسته نصبی در ضمن جوملا 3.6.5 را نصب کردم لطفا راهنمایی بفرمایید ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 4 ساعت قبل, kalhori گفت: سلام هنگام نصب بعضی از افزونه ها در لوکال هاست ارور زیر را میدهد خطا یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است اندازه بارگذاری فایل در PHP ناتوان در یافتن بسته نصبی در ضمن جوملا 3.6.5 را نصب کردم لطفا راهنمایی بفرمایید درود این ارور بخاطر وجود محدودیت 2مگی در فایل php.ini میباشد، یا باید این محدودیت را افزایش دهید و یا افزونه را از پوشه tmp نصب کنید. سرچ کنید... یاحق 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) با سلام مجدد جناب دیندار ممنون از پاسخ تون از پوشه tmp هم خطای زیر را میدهد هشدار JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد خطا این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد ناتوان در یافتن بسته نسبی و اما در مورد سرچ فرمودید فقط در مورد php.ini nv هاست مطلب هست ولی در مورد این مشکل در لوکال موردی پیدا نکردم ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 18 ساعت قبل, kalhori گفت: با سلام مجدد جناب دیندار ممنون از پاسخ تون از پوشه tmp هم خطای زیر را میدهد هشدار JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد خطا این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد ناتوان در یافتن بسته نسبی و اما در مورد سرچ فرمودید فقط در مورد php.ini nv هاست مطلب هست ولی در مورد این مشکل در لوکال موردی پیدا نکردم درود فایل رو از حالت زیپ هم خارج کردین؟ درمورد لوکال مهندس تهرانی قبلا داخل ویدئو آموزش جوملا 3 توضیح دادن، اگر روی آیکن ومپ هم کلیک کنید داخل منوی PHP خودش php.ini رو نشون میده. یاحق 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در اردیبهشت 96 بر ۱۳۹۶/۲/۸ ه.ش. at 11:31 , kalhori گفت: سلام با سپاس از شما دوست عزیز من xampp را نصب کردم فایل نصبی را در tmp زیپ شده قرار میدادم از زیپ خارج کردم نصب شد منتها یه مشکل کوچیک تو آدرس دهی پوشه tmp تو مدیریت جوملا هست قبل از tmp اسلش قرار داره (/) که البته با تغییر آن به بک اسلش ( \ ) مشکل حل شد و بسته نصبی نصب شد C:\Program Files\xampp\htdocs\domain.com/tmp/pkg_akeeba-5.2.4-fars اصلاح شده C:\Program Files\xampp\htdocs\domain.com\tmp\pkg_akeeba-5.2.4-fars موفق باشید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر