computer_prospect 34 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به همه دوستان : دوستان من چطور میشه کاربری که وارد سایت من میشه به صورت خودکار یک سایت دیگه که من بهش آدرس داده باشم براش در یک صفحه جدید باز بشه ؟ من این دستور رو پیدا کردم اما متاسفانه در خود صفحه ای که سایتم باز میشه لینک مورد نظرمم باز میشه . دستور فوق میگه بعد از 3 ثانیه صفحه رو رفرش کن و وارد لینک داده شده شو . با اینکه در آخر این دستور target=_blank استفاده کردم اما بازم جواب نمیده . لازم به ذکر است که بدونید این دستور را باید در فایل index.php تمپلت سایتتون قرار بدید . سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان شما میتونید از پلاگین redirect 301 استفاده کنید که راحت میتونه سایتتون رو به صفحه دیگه ای انتقال بده. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان شما میتونید از پلاگین redirect 301 استفاده کنید که راحت میتونه سایتتون رو به صفحه دیگه ای انتقال بده. موفق باشید دوست عزیز تشکر . دستور بالا هم همین کار رو می کنه . اما منظور من این هست که با باز شدن سایت من همزمان یک سایت دیگر هم در یک تب دیگر یا یک پنجره دیگر باز شود . پلاگین بالا این کار رو نمی کنه ! ---------------------------------------------------------------- دوست عزیز کد این چیزی که می خوام اینه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز تقریبا همه مرورگرهای جدید اینکار رو به عنوان Popup میشناسن و اونو Block میکنن. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز تقریبا همه مرورگرهای جدید اینکار رو به عنوان Popup میشناسن و اونو Block میکنن. موفق باشید ممنون دوست عزیز . خوب پس من باید چیکار کنم ؟ من می خوام همچین عملی صورت بگیره ! لطفا راهنمایی کنید . سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 تا اونجایی که من میدونم یا باید از شیوه های جدید برای دور زدن Popup Blocker ها استفاده کنید که من اطلاع خاصی ازشون ندارم یا اینکه به بازدیدکنندگان بگید که Popup Blocker رو در مرورگرشون خاموش کنند ویا کلا به به سازندگان مرورگر اعتراض کنید البته این در حدی بود که بنده اطلاع داشتم شاید روشهای دیگری هم باشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 یک سایت بود که چند آدرس را از شما می گرفت و به شما یک لینک می داد . و با رفتن به لینک اون سایت چند تا سایت شما هم باز می شد . اسم سایتش یادم نیست ولی فکر می کنم این کار با کلیک بر روی لینک شدنی باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر