hadigta 0 ارسال شده در فروردین 96 سلام دوستان متاسفانه بنده دستم خورد روی wamp server unistaller و کل پوشه wampپاک شد با ریکاوری تونستم پوشه رو ریکاوری کنم الان پوشه ساتیتم که داخل wwwبود و فایل های پایگاه داده گه در داخل پوشهstabwall هست رو دارم (D:\wamp64\bin\mysql\mysql5.7.14\data\stabwall) که فکر می کنم جداول دینابیس باشه و چنتا فایل هست (نه یک فایل با قابلیت ایمپورت) وقتی اینا رو تو پوشه های ومپ جدید کپی می کنم سایت بالا نمیاد. لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 6 ساعت قبل, hadigta گفت: سلام دوستان متاسفانه بنده دستم خورد روی wamp server unistaller و کل پوشه wampپاک شد با ریکاوری تونستم پوشه رو ریکاوری کنم الان پوشه ساتیتم که داخل wwwبود و فایل های پایگاه داده گه در داخل پوشهstabwall هست رو دارم (D:\wamp64\bin\mysql\mysql5.7.14\data\stabwall) که فکر می کنم جداول دینابیس باشه و چنتا فایل هست (نه یک فایل با قابلیت ایمپورت) وقتی اینا رو تو پوشه های ومپ جدید کپی می کنم سایت بالا نمیاد. لطفا کمکم کنید درود وقتی ومپ پاک میشه کامل پاک نمیشه یعنی پوشه bin و www میمونه که با نصب مجدد ومپ روی همون پوشه میتونید به حالت قبل برش گردونید الان اگر این دو پوشه رو در اختیار دارین میتونید یه ومپ جدید نصب و این دو رو جایگزین کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در فروردین 96 برای من پاک میشه نمی دونم چرا الان دیتابیس ریکاور شد پوشه داخل www هم هست وقتی کپی میکنم اررو میده که عکسش ضمیمه می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در فروردین 96 دوستان یکی کمک کنه به من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در فروردین 96 (ویرایش شده) دوستان یکی کمک کنه تو رو خدا یا ی شماره تماسی لطف کنید بدید من تماس بگیرم ویرایش شده فروردین 96 توسط hadigta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 96 با سلام اگر با ریکاوری در سیستم بازیابی گردید میشه کاری کرد وگرنه شما حذف کردین و نمیشه کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در فروردین 96 پوشه www و دیتابیس رو تونستم ریکاوری کنم ولی خطای بالا رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر