Mrhossein 4 ارسال شده در فروردین 96 سلام دوستان عزیز، به پلاگینی نیاز دارم که بتونه نمایش فیلدهای کا۲ رو در محل پیش فرض آخر مقاله غیرفعال کنه و فیلدها رو تکی و گروهی با یک کدکوتاه در بین مقاله قرار بده. تجاری باشه مهم نیست، از دوستان کسی هم زحمت بکشه بنویسه با قیمت مناسب مهم نیست. فقط دموی افزونه رو بذارین لطفا. تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 96 سلام من همچین پلاگینی ندیدم اما خب الان که درخواست شما رو دیدم ، تعجب کردم همچین چیزی ایا وجود نداره یا من ندیدم چون کاربردیه به هر حال ، توی سایت sos110.ir تیکت بزنید و درخواست بدید. به شما هزینه و زمان داده بشه البته کمی واضح تر باید درخواست تون رو بیان کنید و نیازهاتون رو دقیقا بنویسید چه انتظاری از پلاگین دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در فروردین 96 سلام. جومینا پاسخ تیکت درخواست طراحی افزونه رو بعد از یک هفته هنوز نداده. لطفا دوستانی که میتونن این کار رو انجام بدن بفرمان تا باهاشون تماس بگیریم. تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر