چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 95 سلام من به اشتباه اندازه ریز عکس محصولات جوم شاپینگم را به عوض کرده بودم وتصاویربزرگ درماژول های اسلایدر عکسم به نمایش در میاوم که باعث افزایش حجم سایتم شده بود حالا که مشکل فهمیدم رفتم به قسمت تصاویر جوم شاپینگ کلیه تصاویر دانلود کردم وتصاویر باپسوند thumb را به سایز255 در 218 تبدیل کردم وجایگذین تصاویر قبلی در هاست کردم حالا باوجود اصلاح تصاویردرهاست هنوز تصاویر بااندازه بزرگ در اسلایدر هام به نمایش در میاد چگونه این مشکل حل کنم برای نمونه http://www.boolooni.com/components/com_jshopping/files/img_products/thumb_82.14.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 22 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام من به اشتباه اندازه ریز عکس محصولات جوم شاپینگم را به عوض کرده بودم وتصاویربزرگ درماژول های اسلایدر عکسم به نمایش در میاوم که باعث افزایش حجم سایتم شده بود حالا که مشکل فهمیدم رفتم به قسمت تصاویر جوم شاپینگ کلیه تصاویر دانلود کردم وتصاویر باپسوند thumb را به سایز255 در 218 تبدیل کردم وجایگذین تصاویر قبلی در هاست کردم حالا باوجود اصلاح تصاویردرهاست هنوز تصاویر بااندازه بزرگ در اسلایدر هام به نمایش در میاد چگونه این مشکل حل کنم برای نمونه http://www.boolooni.com/components/com_jshopping/files/img_products/thumb_82.14.jpg درود این تصاویر یه نسخه اصلی دارن که ریز تصاویر از رو اونا تولید میشه اگر تنظیمات رو تغییر بدین و ریز تصاویر فعلی رو پاک کنید فکر کنم ریز تصاویر جدید تولید کنه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 95 چگونه این کار بکنم بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 21 ساعت قبل, چهارسوق گفت: چگونه این کار بکنم بیشتر توضیح بدید درود قبل از هرکاری از سایت یه بکاپ کامل بگیرید. و بعد از اون محل ریز تصاویر پیدا و اون ها رو پاک کنید تا یک بار دیگه تولید بشن. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 95 سلام این کار کردم اما ریز عکس ساخته نشد وهنوز مثل قبل است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر