gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) سلام.من از شرکت ایران کیش درگاه دارم و از k2store استفاده میکنم.برای کی2 هیچ مشکلی نداره و متصل میشه ام در ماژول پرداخت سریعش روبه روی شماره فاکتور ارور مینویسه و متصل نمیشه. Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/gedirani/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/default.php on line 156 هنگام اتصال به درگاه (( مشتری گرامی دسترسی شما به این صفحه غیر مجاز می باشد ))میاد و متصل نمیشه ولی در پلاگین (( اتصال کی2استور به ایران کیش)) مشکلی نداره و وصل میشه. ویرایش شده اسفند 95 توسط gediran نصحیح نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 درود.مشکل دسترسی حل شده ولی همچنان ارور ( Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/gedirani/public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/default.php on line 156 ) پابرجاست و بالای قسمت اطلاعات پرداخت کننده میاد.راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 95 با سلام این ارور نیست در فایل php.ini مقدار display_error را برابر off قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 استاد برابر off هستش. allow_url_fopen = Off allow_url_include = Off asp_tags = On display_errors = Off enable_dl = On file_uploads = On max_execution_time = 30 max_input_time = 60 max_input_vars = 10000 memory_limit = 512M session.save_path = "" upload_max_filesize = 50M نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 با سلام در مدیریت جوملا ، تنظیمات کلی -> تب سرور -> نمایش خطا رو روی هیچکدام قرار بدید. یاعلی 1 واکنش ها : gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر