amir101 1 ارسال شده در اسفند 95 سلام من یه مشکل در کش دارم وقتی در ماژول های صفحه اصلی سایتم از تصاویر ادرس میگیرم ادرسشو از کش میده و از ادرس اصلی که خودم گذاشتم نشون نمیده و این باعث میشه نتونم بهینه سازی مناسبی انجام بدم مثلا ادرس تصاویر شده resize/cache/a.jpg چجوری اینو غیرفعال کنم که بتونم بهینه سازی خوبی روی سایتم داشته باشم البته اینم بگم یکی از ماژولام bt content slider هستش که وقتی گزینه Thumb رو غیرفعال می کنم این مشکل حل میشه ولی سایز تصاویر ماژول بهم میخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir101 1 ارسال شده در اسفند 95 کسی نیست کمکمون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 95 با سلام لطفا اسپم ندید ! نمیشه ساختار افزونه اسلایدرتون بدین نحو نوشته شده 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 بر ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ ه.ش. at 12:02 , amir101 گفت: البته اینم بگم یکی از ماژولام bt content slider هستش که وقتی گزینه Thumb رو غیرفعال می کنم این مشکل حل میشه ولی سایز تصاویر ماژول بهم میخوره درود این یه مورد رو میتونید با راه هایی مثل css دادن حل کنید اما حجم تصاویر میره بالا و توصیه نمیشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir101 1 ارسال شده در اسفند 95 بر 3/9/2017 at 09:03 , امیررضاتهرانی گفت: با سلام لطفا اسپم ندید ! نمیشه ساختار افزونه اسلایدرتون بدین نحو نوشته شده من فکر میکنم باید یه فعال سازی یا غیر فعال سازی پلاگینی این مشکلو حل کنه چون تا به حال تو هیچ قالبی اینو ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 96 سلام احتمالا سیستم اسلایدر اینگونه ست. حق هم دارد چرا که وقتی شما به اسلایدر می گویید فلان سایز را در سایت نمایش بده خب اسلایدر برای اینکه بتواند عکس را درستی نمایش دهد آن را به همان اندازه ریسایز و یا کراپ می کند. به نظرم اگر کلیدی هم باشد که غیر فعال کند منطقی نیست چون کار اسلایدر نمایش عکس است اگر عکس درست در اندازه مربوطه نشان داده نشود فایده ای ندارد. اما شما در تنظیمات کمی بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر