amini 32 ارسال شده در اسفند 95 سلام من وقتی یه ماژول جدید نصب یا از ماژول های خود جوملا اضافه میکنم فقط یه سر برگ بهم نشون میده ولی این در صورتیه که اگثر ماژول ها سربرگ های دیگه ایی هم دارن لطفا راهنمایی کنید چطوری درست میشه این مشکل متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 با سلام ابتدا یک بکاپ تهیه کنید سپس جوملای خود را به آخرین نسخه جومینا ارتقا دهید. ان شاء الله مشکل حل خواهد شد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اسفند 95 هم اکنون, رضاقاسمی گفت: با سلام ابتدا یک بکاپ تهیه کنید سپس جوملای خود را به آخرین نسخه جومینا ارتقا دهید. ان شاء الله مشکل حل خواهد شد یاعلی سلام مشکل رو پیدا کردم تو زبان فارسی این مشکل رو داره وقتی زبان مدیریت انگلیسی میشه سربرگ ها میاد حالا باید چیکار کنم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 8 ساعت قبل, amini گفت: سلام مشکل رو پیدا کردم تو زبان فارسی این مشکل رو داره وقتی زبان مدیریت انگلیسی میشه سربرگ ها میاد حالا باید چیکار کنم متشکرم با سلام بله اطلاع دارم در زبان فارسی این مشکل هست و قبلا خودم به این مشکل برخورد کردم. راهی که عرض کردم رو انجام بدید ان شاء الله حل خواهد شد. یاعلی 3 واکنش ها : MRDindar، chavosh و amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر