gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 سلام.من در کامپوننت k2 وقتی یک مطلب رو ویژه میکنم در صفحه اصلی سایتم نشون نمیده.فقط یک مطلیو نشون میده.راهنمایی کنید. 1 واکنش ها : mgd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 مهندسین کسی جوابش رو میدونه؟ 1 واکنش ها : mgd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 بر ۱۳۹۵/۱۲/۴ ه.ش. at 17:50 , gediran گفت: سلام.من در کامپوننت k2 وقتی یک مطلب رو ویژه میکنم در صفحه اصلی سایتم نشون نمیده.فقط یک مطلیو نشون میده.راهنمایی کنید. سلام ، یعنی کلا نشون نمیده یا فقط یه مطلب نشون میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 فقط یه مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اسفند 95 تعداد مطالب جهت نمایش را از تنظیمات منو درست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اسفند 95 بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر