kalhori 7 ارسال شده در اسفند 95 سلام من مطلبی رو در منو اصلی میخوام باز کنم ولی ارور 404 میده منوی اصلی> در باره ما> نتیجه صفحه اررور 404 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما چنانچه تنظیمات مربوط به سئو در تنظیمات کلی سایت رو فعال کردید نیاز هست که فایل htaccess.txt در روت سایت را به . htaccess تغییر دهید 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) با سلام مجدد فایل htaccess.txt رو به فایل htaccess تغییر دادم مشکل حل نشد تصویر زیر از پیکربندی سایت من به SEO دست نزدم آدرس سایت houransazeh.com ویرایش شده اسفند 95 توسط kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در اسفند 95 سلام جناب لشنی مشکل حل شد البته فقط همان کارهای بالا رو انجام دادم کار دیگه انجام نشده به هر حال سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 با سلام لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک استفاده کنید که بیانگر محتوای تاپیک باشد. ویرایش شد/ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر