chavosh 30 ارسال شده در بهمن 95 با سلام خدمت دوستان من یه فروشگاه دارم که با سیستم فروش فایل جومینا کار میکنه یکسری لینک دارم که در گوگل ایندکس شده مانند (لینک اول) حالا من میخوام وقتی کاربر در گوگل سرچ کرد بر روی لینک اول مطلب کلید کرد به لینک جدید (لینک دوم)که تعریف کردم برود و گوگل لینک دوم را جایگذین لینک اول کند آیا افرونه ای میشناسید که این کار رو برای من انجام بده دهد؟یا راهی را میشناسید که من خودم به صورت دستی بتوانم این کار را انجام دهم. لینک اول : http://www.projehmemari.com/component/joominaflileselling/116.html لینک دوم: http://www.projehmemari.com/restoration-historic-buildings/112-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%85%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%87.html باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
allireza 0 ارسال شده در اسفند 95 سلام چرا از ارجاع خود جوملا استفاده نمیکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در اسفند 95 بر 2/21/2017 at 16:10 , allireza گفت: سلام چرا از ارجاع خود جوملا استفاده نمیکنید ؟ با سلام امکان ارجاع اینک اول به لینک دوم در سیستم ارجاع جوملا وجود ندارد بدلیل اینک لینک اول دارای صفحه فعال میباشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 10 ساعت قبل, chavosh گفت: با سلام امکان ارجاع اینک اول به لینک دوم در سیستم ارجاع جوملا وجود ندارد بدلیل اینک لینک اول دارای صفحه فعال میباشد . درود بهترین راه استفاده از htaccess هست اما بین افزونه ها jredirect از همه بهتره. یاحق 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) بر 2/25/2017 at 18:05 , RezaDindar گفت: درود بهترین راه استفاده از htaccess هست اما بین افزونه ها jredirect از همه بهتره. یاحق با سلام افزونه JRedirects نصب کردم ولی داخل کامپوننت جایی برای درج لینک مبدا (لینک اول) و قرار دادن لینک مقصد(لینک دوم) نداره.افزونه ای میشناسید که این قابلیت رو داشته باشه؟ توجه داشته باشید یک لینک نیست بیش از پانصد لینک هستش.باسپاس ویرایش شده اسفند 95 توسط chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر