mohammad.torabi 0 ارسال شده در بهمن 95 با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه با کامپوننت sp page builder آشنا شدم و خیلی هم پیشرفته هستش و بدرد بخور مخصوصا این موضوع که کار طراحی رو خیلی سریع می کنه. اما سوالی که برام وجود داره تاثیر اینت افزونه روی سئو سایت هست مخصوصا زمانی که داخل صفحه اصلی ازش استفاده میشه، چون تمام استایل ها رو داخل صفحه اصلی ایجاد میکنه و تا جایی که من یادمه این کار باعث میشه سئو سایت بیاد پایین. اگه از دوستان کسی در این باره اطلاعاتی داره خوشحال میشم که منو هم در جریان بزاره. اینم لینک یکی از قالب های خود سایت جوم شیپر هست که با این کامپوننت ساخته شده، بی زحمت یه source بگیرید ببینید. ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 2 ساعت قبل, mohammad.torabi گفت: با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه با کامپوننت sp page builder آشنا شدم و خیلی هم پیشرفته هستش و بدرد بخور مخصوصا این موضوع که کار طراحی رو خیلی سریع می کنه. اما سوالی که برام وجود داره تاثیر اینت افزونه روی سئو سایت هست مخصوصا زمانی که داخل صفحه اصلی ازش استفاده میشه، چون تمام استایل ها رو داخل صفحه اصلی ایجاد میکنه و تا جایی که من یادمه این کار باعث میشه سئو سایت بیاد پایین. اگه از دوستان کسی در این باره اطلاعاتی داره خوشحال میشم که منو هم در جریان بزاره. اینم لینک یکی از قالب های خود سایت جوم شیپر هست که با این کامپوننت ساخته شده، بی زحمت یه source بگیرید ببینید. ممنون و متشکر درود والا لینک رو که من هرچی گشتم ندیدم! اما با این کامپوننت کار کردم. بعضی از جاها یه سری اینلاین استایل تولید میکنه در حد چند خط که خوب عادیه و به تنهایی نمی تونه ملاک جا به جا شدن یه سایت از صفحه اول به صفحه آخر گوگل باشه! اما بی تاثیر هم نیست. کلا اگر بخواید از افزونه های آماده استفاده کنید از 10 تا 9 تاشون قطعا اینطورین پس نباید سخت گرفت در غیر این صورت باید 0 تا 100 خودتون همه چی رو بنویسید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad.torabi 0 ارسال شده در اسفند 95 آقا ممنون از لطفتون و توضیح خوبتون و شرمنده بابت سوتی که دادم و لینک رو یادم رفته کپی کنم. این لینک https://try.sppagebuilder.com/index.php/page-templates/home-corporate میشه یه نگاهی بندازید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 1 ساعت قبل, mohammad.torabi گفت: آقا ممنون از لطفتون و توضیح خوبتون و شرمنده بابت سوتی که دادم و لینک رو یادم رفته کپی کنم. این لینک https://try.sppagebuilder.com/index.php/page-templates/home-corporate میشه یه نگاهی بندازید؟ درود فکر میکنم تقریبا همه چیز رو توی پست بالا گفتم. انتخاب با خودتونه! یاحق 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اسفند 95 هم اکنون, mohammad.torabi گفت: دستتون درد نکنه ممنون از راهنماییتون درود خواهش میکنم. برای تشکر از دکمه پسندیدن استفاده کنید و اسپم ارسال نکنید. پست مخفی شد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر