sarabahal65 2 ارسال شده در بهمن 95 با سلام من پلاگین زرین پال آر اس فرمم رو از سایت گرفتمو نصب کردم ولی موقع فعال کردن پلاگین با این خطا مواجه شدم Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.6.22 of PHP. Please contact the author of the script regarding this problem. Error code [07] in /home/parnakco/public_html/plugins/system/rsfpzarinpal_z/rsfpzarinpal_z.php on line 2 چکار باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 95 همونطور که تو ارور گفته مشکل از عدم همخوانی افزونه با نسخه Php است، با پشتیبانی سایتتون در تماس باشید و مشکل را در میان بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 3 ساعت قبل, sarabahal65 گفت: با سلام من پلاگین زرین پال آر اس فرمم رو از سایت گرفتمو نصب کردم ولی موقع فعال کردن پلاگین با این خطا مواجه شدم Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.6.22 of PHP. Please contact the author of the script regarding this problem. Error code [07] in /home/parnakco/public_html/plugins/system/rsfpzarinpal_z/rsfpzarinpal_z.php on line 2 چکار باید انجام بدم؟ درود از پشتیبانی هاستینگتون بخواید که سورس گاردین رو برای شما فعال و نسخه پی اچ پی رو هم روی 5.6 قرار بدن. یاحق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر