sajads 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام خدمت دوستان عزیز در خواستم از شما اینه که نظرتون در مورد این قالب بدونم البته میخوام اسمش رو جهاد اقتصادی بزارم با تشکر سجاد شیخی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 سجاد حان اکانتت تو جومینا عوض شد قالب بسیار زیبایی هست و می میره برای قالب های رسمی ولی نمی دونم چرا باز داریم بر می گردیم به پیکره قالب های قدیمی یعنی داریم از یک اصول برای ساخت استفاده می کنیم یعنی کل منو ها باید در 2 موقعیت باشه 2 تا بالا 2 تا پاین منظورم موقعیت ها هست :s این جور طرح ها رو که روی هوا می برند این بحثم نیست ما که در اون حد نیستیم نظر بدیم اگر خلاقیت در کار ها استفاده بشه مثلا هدر با بکگراند ست بشه و یا همسان باشه موقعیت ها تغییر بکنه می شه طرح ها بسیار اختصاصی زد ولی اینم یک مشکل داره معمولا نمی شه اینجوری قالب هایی که گفتم خلاقیت زیاد زد استفاده کرد در همه ی سایت ها تشکر شهریار جون:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام قالب فوق العاده زیبا طراحی شده خسته نباشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 واقعا زیبا شده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام کمی توضیح می دید چه کار می کنی رنگها متناسب در می آید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 چشم نواز ؛ جذاب و مهمتر اینکه بازدید کننده احساس میکنه از یک سایت و مجموعه قوی بازدید میکنه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام قالب شیک و قشنگی هست، به خصوص رنگ بندیش هم زیبا شده. موقعیت های خوبی هم داره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 این فروشی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 [align=RIGHT]خوب و بدش رو نمیگم چون . . . هدرش زیادی بلنده رنگ بندیش خیلی تکراری شده در موقعیت هاش هم نظرم موافق شهریار جون هست. :heart::thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان قالب خوبی هستاااا اما بنظرم دیگه این مدلی جواب نمیده نا گفته نمانه خیلی قشنگ و شیک هستش اما تکراری در حد تیم ملی... فکر کنم ایده های تازه بیاریم واسه طراحی بهتر باشه.... اما در کل خوفه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 از نظر گرافیکی که خیلی خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajads 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این فروشی هست؟ اره فروشیه تا چند روز دیگه با یه قیمت مناسب تو فروشگاه قرار میگیره این فروشی هست؟ اره فروشیه تا چند روز دیگه با یه قیمت مناسب تو فروشگاه قرار میگیره بعضی از دوستان میگن این قالب از لحاظ موقعیت یه کم تکراریه خدمتتون که عرض کنم من رو این قالب یه آموزش طراحی قالب البته اصول و قواعد بیشتر رو آماده کردم به این دلیل سعی کردم موقعیت خیلی پیچیده نباشه تا چند رو دیگه هم آموزش نتشر خواهد شد چیزی بالای 4 ساعت آموزش مالتی مدیا هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر