complex 0 ارسال شده در بهمن 95 باسلام. یک پلاگین بسیار خوب و کاربردی برای امتیاز دهی به محتویات مطالب پیدا کردم که ظاهرا بسته ی رایگان و تجاری داره. نصب کردم اما برای فعال سازیش نیاز به یک پروسه ی اعتبار سنجی داره. خیلی تلاش کردم اما موفق نشدن نتیجه بگیرم. مطرح کردم دوستان لطف کنند بررسی و راهنمایی کنند که بتونیم از این افزونه استفاده کنیم. ممنون اینم لینکش:https://likebtn.com/en/joomla-like-button-plugin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در بهمن 95 درود بر شما اول وارد این سایت بشید و نسخه رایگان پلاگین رو دانلود کنید، این پلاگینی که دانلود کردید فقط برای 7 روز رایگانه. وقتی که ثبت نام کردید و آدرس سایتتون رو وارد کردید بهتون API code و SiteId رو میده. کدهارو توی پلاگین قسمتی که ازتون API code و SiteId رو میخواد وارد کنید. بعد پوشه com_content از پوشه ی component رو کپی کرده و در پوشه html قالبتون قرار بدید. html/com_content/article/default.php فایل رو باز کنید و این کد رو توی صفحه بذارید: <?php echo plgContentLikebtn::getMarkup('com_content.article', $this->item->id, array('style'=>'drop', 'lang'=>'en'), true, true); ?> 1 واکنش ها : complex نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
complex 0 ارسال شده در بهمن 95 10 minutes قبل , کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفت: درود بر شما اول وارد این سایت بشید و نسخه رایگان پلاگین رو دانلود کنید، این پلاگینی که دانلود کردید فقط برای 7 روز رایگانه. وقتی که ثبت نام کردید و آدرس سایتتون رو وارد کردید بهتون API code و SiteId رو میده. کدهارو توی پلاگین قسمتی که ازتون API code و SiteId رو میخواد وارد کنید. بعد پوشه com_content از پوشه ی component رو کپی کرده و در پوشه html قالبتون قرار بدید. html/com_content/article/default.php فایل رو باز کنید و این کد رو توی صفحه بذارید: <?php echo plgContentLikebtn::getMarkup('com_content.article', $this->item->id, array('style'=>'drop', 'lang'=>'en'), true, true); ?> همونطور که شما گفتید نسخه رو دانلود و نصب کردم. در اون سایت ثبت نام هم کردم زمانی که میخوام آدرس سایتم رو ثبت کنم و API بگیرم این پیغام رو میده: Like Button was not found on the specified domain: add LikeBtn code to your website first. و نمیتونم ثبتش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در بهمن 95 آدرس سایتتون رو لطفا بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
complex 0 ارسال شده در بهمن 95 parsiline.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما جهت استفاده از این پلاگین ابتدا می بایست پلاگین را دریافت نصب و سپس فعال نمایید. پس از فعال نمودن پلاگین به وبسایت سازنده رفته ثبتنام نموده و برای ثبت وبسایت خود اقدام نمایید. از خطایی که ذکر کردید Like Button was not found on the specified domain: add LikeBtn code to your website first. مشخص هست که هنوز پلاگین بر روی سایت شما فعال نشده. موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر