maxim206 0 ارسال شده در بهمن 95 با سلام. بعد از بارگزاری فایل و پر کردن اطلاعات ، برای ثبت فایل خطای 1064 میده . لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 95 حتما از نسخه های قدیمی استفاده کرده اید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxim206 0 ارسال شده در بهمن 95 9 ساعت قبل, امیررضاتهرانی گفت: حتما از نسخه های قدیمی استفاده کرده اید با سلام اقای تهرانی از افزونه فروش فایل جوملا3 نسخه 2.2استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در بهمن 95 درود بر شما جهت بررسی مشکل مشخصات دسترسی به سرور و مدیریت سایت خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxim206 0 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) بر 2/2/2017 at 09:01 , کارشناس پشتیبانی (لشنی) گفت: درود بر شما جهت بررسی مشکل مشخصات دسترسی به سرور و مدیریت سایت خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید اطلاعات لازم برای شما ارسال شد. ویرایش شده اسفند 95 توسط maxim206 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در اسفند 95 درود بر شما سایت بررسی و مشکلی مشاهده نشد. طبق نوشته شما در پیام خصوصی فقط گاهی اوقات این خطا اتفاق می افته اگر ممکنه بررسی کنید ببینید چه زمانی این اتفاق رخ میدهد. پیروز و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxim206 0 ارسال شده در اسفند 95 بر 2/21/2017 at 14:44 , کارشناس پشتیبانی (لشنی) گفت: درود بر شما سایت بررسی و مشکلی مشاهده نشد. طبق نوشته شما در پیام خصوصی فقط گاهی اوقات این خطا اتفاق می افته اگر ممکنه بررسی کنید ببینید چه زمانی این اتفاق رخ میدهد. پیروز و سربلند باشید با سلام زمان خاصی نداره. گاهی اوقات بعد از بارگزاری موفقیت آمیز یک فایل، برای بارگزاری فایل های بعدی(تا 5 بار تست کردم) خطای 1064 میده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 95 با سلام خطای 1064 مربوط به دیتا بیس میباشد شما احتمالا از نسخه های قدیمی این افزونه استفاده مینمایید نسخه اخر همچین مشکل ندارد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maxim206 0 ارسال شده در اسفند 95 بر 3/1/2017 at 16:08 , امیررضاتهرانی گفت: با سلام خطای 1064 مربوط به دیتا بیس میباشد شما احتمالا از نسخه های قدیمی این افزونه استفاده مینمایید نسخه اخر همچین مشکل ندارد سلام جناب تهرانی از آخرین ورژن (نسخه 2.2) استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر