goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام دوستان من مشکلی که با کامپوننت RockDownload دارم اینه که این کامپوننت فایل های با حجم بالاتر از 2 مگ رو آپلود نمیکنه. کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 بله مشکل از کامپوننت نیست مشکل از هاست شما باید تنظیماتش را تغییر بدید . و یا اگر روی هاست مجانی هستید که اصلا نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 من این کامپوننت رو روی اوکال تست کردم. فایل های زیر 2 مگ بدون مشکل آپلود میکنه ولی برای فایل های با حجم بیشتر کار نمیده. توی قسمت تنظیمات هم نوشته حداکثر اندازه فایل برای بارگذاری : 2m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 بزار من هم فردا تستش میکنم آخه تو لوکال معمولا 8 مگ است اما فردا حتما تستش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 آقای تهرانی الان چند روزی از اون فردایی که گفتید میگذره لطف میکنید جواب بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 از آقایان مدیر لطفا یه نفر جواب بده!:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام من با این کامپونت کار می کنم . ولی این دفعه که فایل ها رو با اف تی پی آپلود کردم الان فایلها رو گم شده نشان می دهد و قابل دانلود نیست . حالا اگر راهی هست معرفی بفرمایید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 خیر راهی نیست چون فایل را با خود کامپوننت باید آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 از آقایان مدیر لطفا یه نفر جواب بده!:s دوست گرامی من قبلا روی لوکال داشتم ولی 8 مگ بود و مشکلی برام نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lovestory67 0 ارسال شده در مرداد 89 برای آپلود بالاتر از 2 مگابایت باید تنظیمات php.ini را در هاست هم انجام بدید ، امکان داره محدودیت از هاست باشه نه کامپوننت ، معمولا اگر محدودیتی در کامپوننت باشه قابل تنظیم خواهد بود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مرداد 89 مشکل من هنوز حل نشده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 حجم آپلودتون رو در لوکال افزایش دادید؟ اگر خیر شما از طریق فایل php.ini واقع در پوشه php برنامه لوکالتون می تونید حجم رو افزایش دهید... بعد ببینید باز با آپلود مشکل دارید یا خیر پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر