mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 سلام من یه قالب جدید نصب کردم اما هیچ عکسی رو داخل سایت نشون نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید. سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 95 شما هنوز مراحل نصب را انجام نداده اید، یک دیتابیس و کاربر مرتبط با آن بسازید و مراحل نصب را طی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 40 minutes قبل , rivalboy گفت: شما هنوز مراحل نصب را انجام نداده اید، یک دیتابیس و کاربر مرتبط با آن بسازید و مراحل نصب را طی کنید مراحل نصب انجام شده، برای اطمینان از درستی مراحل نصب یکبار پاک کردم روت الی رو دوباره جوملا رو نصب کردم احتمالا همون لحظه دیدید شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 95 سطح دسترسی پوشه image را چک کنید مسیر پوشه های temp و log رو از فایل configuration چک کنید درست باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 1 ساعت پیش, rivalboy گفت: سطح دسترسی پوشه image را چک کنید مسیر پوشه های temp و log رو از فایل configuration چک کنید درست باشه میشه بیشتر توضیح بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 95 پوشه image و پوشه های داخلش در داخل هاست تون سطح دسترسیش باید 755 باشه و در داخل فایلی که گفتم دو خط هست به شکل: public $log_path = '......./public_html///logs'; public $tmp_path = '......./public_html///tmp'; این ادرس ها باید طبق ادرس روت سایتتون باشه اینها چیزی بود که به نظر من رسید، شاید دلیل دیگه هم داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 55 minutes قبل , rivalboy گفت: پوشه image و پوشه های داخلش در داخل هاست تون سطح دسترسیش باید 755 باشه و در داخل فایلی که گفتم دو خط هست به شکل: public $log_path = '......./public_html///logs'; public $tmp_path = '......./public_html///tmp'; این ادرس ها باید طبق ادرس روت سایتتون باشه اینها چیزی بود که به نظر من رسید، شاید دلیل دیگه هم داشته باشه ممنون از راهنمایی خوبتون، دسترسی گوشه های داخل imageرا 755 کردم و کدهایی که کفتین رو چک کردم درست بود اما مشکل همچنان سرجاشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 17 ساعت قبل, mojarrad گفت: ممنون از راهنمایی خوبتون، دسترسی گوشه های داخل imageرا 755 کردم و کدهایی که کفتین رو چک کردم درست بود اما مشکل همچنان سرجاشه درود این یکی از عکس هاتون: http://techfaa.ir/images/demo/slideshow/slide1.png همونطور که میبینید انگار این عکس اصلا توی سایتتون وجود نداره! به هرحال نسخه های فارسی و رایگان این قالب هست که پیشنهاد میدم از اون ها استفاده کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojarrad 0 ارسال شده در بهمن 95 11 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود این یکی از عکس هاتون: http://techfaa.ir/images/demo/slideshow/slide1.png همونطور که میبینید انگار این عکس اصلا توی سایتتون وجود نداره! به هرحال نسخه های فارسی و رایگان این قالب هست که پیشنهاد میدم از اون ها استفاده کنید. یاحق سلام اما این عکس دقیقا توی همین آدرس وجود داره! داخل پیوست میزارم عکسشو، ممکنه اشکال از آدرس دهی یکی دیگه از فایل ها باشه ؟ من آفلاین هم چک کردم قالبو تمام عکسها نشون داده میشه بدون مشکل اما بعد از آپلود به مشکل میخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 هم اکنون, mojarrad گفت: سلام اما این عکس دقیقا توی همین آدرس وجود داره! داخل پیوست میزارم عکسشو، ممکنه اشکال از آدرس دهی یکی دیگه از فایل ها باشه ؟ من آفلاین هم چک کردم قالبو تمام عکسها نشون داده میشه بدون مشکل اما بعد از آپلود به مشکل میخوره درود اگر فقط بسته رو نصب کردین و کاری روش انجام ندادین بهتره با هاستینگ در ارتباط باشید. من خودم قبلا با این قالب کار کردم بدون مشکل هم نصب و اجرا شد. به هرحال از سمت هاستینگ مطمئن بشید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 33 minutes قبل , mojarrad گفت: ممنون ?? درود خواهش میکنم. لطفا اسپم نکنید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر