mtm 3 ارسال شده در دی 95 با سلام وعرض خسته نباشید با اینکه در تنظیمات پسوند zip,rar را فعال کردم ولی هنگام آپلود خطای (پشتیبانی نمیشود ) را میگرد ولی من از طریق سی پنل فایل زیپی رو برای دانلود کردن آپلود کردم ولی باز در هنگام دانلود آن فایل خطای (not found) را میدهد علت چیست لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون با تشکر 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 95 با سلام در قیمت Mime Type هم باید کد mime دو پسوند رو وارد کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در بهمن 95 سلام خسته نباشید کد mime دو پسوند رو وارد کردم ولی باز خطا میگیره مشکل از کجاست ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون این کدها رو وارد کردم : application/x-zip-compressed و application/zip و application/octet-stream نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 3 ساعت قبل, mtm گفت: سلام خسته نباشید کد mime دو پسوند رو وارد کردم ولی باز خطا میگیره مشکل از کجاست ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون این کدها رو وارد کردم : application/x-zip-compressed و application/zip و application/octet-stream درود این گزینه تاجایی که قبلا دیدم کار نمیکنه. بهتره از افزونه های فایل منیجر استفاده کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در بهمن 95 سلام ممنون از راهنمایی که کردین الان فایل زیپ آپلود میشه ولی اگه بخوام ی فایل زیپ رو برای دانلود روی سایت بزارم و کسی بخواد اونو دانلود کنه خطای (not found on this server) رو میده .باید چکار کنم لطف کنید راهنمایی کنید ؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در بهمن 95 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید منون از راهنمایی که کردین الان فایل زیپ آپلود میشه ولی اگه بخوام ی فایل زیپ رو برای دانلود روی سایت بزارم و کسی بخواد اونو دانلود کنه خطای (not found on this server) رو میده .باید چکار کنم لطف کنید راهنمایی کنید ؟ فایل زیپی رو گذاشتم ولی هنگام دانلود اون فایل خطا میده لطف کنید راهنمایی کنید. تشکر این خطا رو میده : Not Found The requested URL /images/upload/computer/setup.zip was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request . ویرایش شده بهمن 95 توسط mtm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 بر ۱۳۹۵/۱۱/۶ ه.ش. at 17:27 , mtm گفت: سلام خسته نباشید منون از راهنمایی که کردین الان فایل زیپ آپلود میشه ولی اگه بخوام ی فایل زیپ رو برای دانلود روی سایت بزارم و کسی بخواد اونو دانلود کنه خطای (not found on this server) رو میده .باید چکار کنم لطف کنید راهنمایی کنید ؟ فایل زیپی رو گذاشتم ولی هنگام دانلود اون فایل خطا میده لطف کنید راهنمایی کنید. تشکر این خطا رو میده : Not Found The requested URL /images/upload/computer/setup.zip was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request . درود آدرس فایل رو اشتباه وارد کردین... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در بهمن 95 سلام لطف کنید بگین چطوری باید آدرس بدم چون من برای یک فایل pdf دقیقا به همین شکل آدرس دادم و هیچ مشکلی نداره ولی برای اون فایل زیپ خطا میده؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 13 ساعت قبل, mtm گفت: سلام لطف کنید بگین چطوری باید آدرس بدم چون من برای یک فایل pdf دقیقا به همین شکل آدرس دادم و هیچ مشکلی نداره ولی برای اون فایل زیپ خطا میده؟ با تشکر درود http://siteaddres.com/images/filename.zip اگر از آدرس دهی مطمئنید و باز 404میده وارد فایل منیجر هاستتون بشید و permission فایل رو روی 777قرار بدین و دوباره تست کنید به احتمال زیاد رفع میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در بهمن 95 سلام خسته نباشید از راهنمایی که کردین ممنون هر دو کار رو انجام دادم ولی باز همون خطا رو میده باید چکارش کنم ؟ ممنون از لطفتون اگه امکانش هست دقیقا روش گذاشتن فایل زیپ رو برام بگین شاید جایی اشتباه کردم ؟ البته من طبق همون فایل pdf که گذاشتم و هیچ مشکلی هم نداره عمل کردم نمیدونم چرا برای فایل زیپ خطا میده . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 5 ساعت قبل, mtm گفت: سلام خسته نباشید از راهنمایی که کردین ممنون هر دو کار رو انجام دادم ولی باز همون خطا رو میده باید چکارش کنم ؟ ممنون از لطفتون اگه امکانش هست دقیقا روش گذاشتن فایل زیپ رو برام بگین شاید جایی اشتباه کردم ؟ البته من طبق همون فایل pdf که گذاشتم و هیچ مشکلی هم نداره عمل کردم نمیدونم چرا برای فایل زیپ خطا میده . با تشکر درود والا چیزی به ذهنم نمیرسه! مگر اینکه از نزدیک چکش کنم... اما به هرحال اگر دستی نمیشه بهتره از افزونه های مثل file attach اگر اشتباه نگفته باشم استفاده کنید. هم فوق العاده سادن هم اینکه این مشکلات رو برطرف میکنن به هرحال منتظر راهنمایی سایر دوستان باشید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر