gediran 158 ارسال شده در دی 95 سلام.زمانی که میخواهم جوملا خود را به 3.6.5 جومینا ارتقابدم موقع بروز رسانی ارور ajax loading میده.لطفا راهنمایی کنید. 1 واکنش ها : mgd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 با سلام بررسی شد مشکلی نیست. ابتدا بسته زبان و تاریخ رو نصب کنید بعد بروزرسانی کنید باید مشکل حل بشه اگه حل شد مرورگر رو عوض کنید. 1 واکنش ها : mgd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در دی 95 سلام.بسته رونصب کردم ومرورگرم رو عوض کردم ولی حل نشد.بااحترام. 1 واکنش ها : mgd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 95 1 ساعت قبل, gediran گفت: سلام.بسته رونصب کردم ومرورگرم رو عوض کردم ولی حل نشد.بااحترام. درود تا اونجایی که من فهمیدم نه مشکل از بستست و نه مرورگر! ظاهرا هاستینگتون محدودیتی رو برای Ajax در نظر گرفته که مانع میشه! بهتره با پشتیبانی هاستینگ در ارتباط باشید. یاحق 1 واکنش ها : mgd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در دی 95 آقا متشکرم.بسیارممنون.حلشد. 2 واکنش ها : mgd و akashe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 95 7 ساعت قبل, gediran گفت: آقا متشکرم.بسیارممنون.حلشد. درود بسیار هم عالی. اما بهتره برای تشکر از دکمه پسندیدن استفاده کنید و اسپم ارسال نکنید! یاحق 2 واکنش ها : akashe و gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر