afshin0411 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 وقتی کاربر جدیدی در سایت ثبت نام می کنه ایمیلی به اون ارسال میشه با این موضوع: جزئیات حساب برای کاربر X من میخواستم متن این ایمیل رو تغییر بدم توی انجمن جستجو کردم و این فایل رو هم گشتم : administrator/language/fa-IR/fa-IR.com_users.ini ولی متن مورد نظر در این فایل نبود در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که از کجا متن این ایمیل رو تغییر بدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 وقتی کاربر جدیدی در سایت ثبت نام می کنه ایمیلی به اون ارسال میشه با این موضوع: جزئیات حساب برای کاربر X من میخواستم متن این ایمیل رو تغییر بدم توی انجمن جستجو کردم و این فایل رو هم گشتم : administrator/language/fa-IR/fa-IR.com_users.ini ولی متن مورد نظر در این فایل نبود در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که از کجا متن این ایمیل رو تغییر بدم با تشکر افزونه ای برای ادیت همه ی ایمیل های ارسالی جوملا وجود دارد که البته جومینا هم فارسی شده ی آن را با نام قالبساز ایمیل جومینا منتشر کرده است. دانلود، نصب و پیکربندی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه لینک بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 عزیز دلم 2 ثانیه بیشتر طول نمی کشید اگر حتا در گوگل جستجو می کردید! لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر