fsedighi 0 ارسال شده در دی 95 با استفادا از live helper chat ، چت باکسی بر روی سایت خودم قرار دادم . میخواستم بدونم امکان این وجود داره که پیام هایی که کاربر ها میفرستند به یه اپلیکیشن چت فرستاده بشه؟ مثلا تلگرام ... متوجه شدم که به gtalk وصل میشه ولی به برنامه های دیگه چطور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 95 سلام من بررسی کردم، خیر نه به تلگرام و نه به واتساپ وصل نمیشه، اما یکسری برنامه دیگر به غیر از gtalk هست. برای اندروید میتوانید از Xabber استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsedighi 0 ارسال شده در دی 95 6 ساعت قبل, rivalboy گفت: سلام من بررسی کردم، خیر نه به تلگرام و نه به واتساپ وصل نمیشه، اما یکسری برنامه دیگر به غیر از gtalk هست. برای اندروید میتوانید از Xabber استفاده کنید خیلی ممنون برای pc چطور؟ از چه برنامه ای میتونم استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 95 از اسکایپ میتونید استفاده کنید، به سایت سازنده سر بزنید اطلاعات بیشتر و به دست بیارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsedighi 0 ارسال شده در دی 95 19 ساعت قبل, rivalboy گفت: از اسکایپ میتونید استفاده کنید، به سایت سازنده سر بزنید اطلاعات بیشتر و به دست بیارید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsedighi 0 ارسال شده در دی 95 بر 12/28/2016 at 16:11 , rivalboy گفت: از اسکایپ میتونید استفاده کنید، به سایت سازنده سر بزنید اطلاعات بیشتر و به دست بیارید مدتیه درگیر live helper chat شدم.اکثر داکیومنتای موجود رو مطالعه کردم ولی هنوز چیزی که میخوام رو بدست نیاوردم. با استفاده از کدی که خود برنامه در اختیارم میذاره میتونم یه ویجتیو به سایتم اضافه کنم ولی اگر بخوام آیکونش زمان آفلاین بودن با آنلاین بودن فرق کنه باید کجا تنظیمش کنم؟ میدونم همچین قابلیتو داره چون آیکوناشو پیدا کردم توی بخش فایل ها. ولی نمیدونم تنظیمات مربوط به هز ویجت کجاست...ممنون میشم اگر کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر