fsedighi 0 ارسال شده در آذر 95 روی یک ماژول چت کار میکنم که مدتیه از کار افتاده.کد هاشو میخونم تا بفهمم مشکلش چیه ولی نمیتونم متوجه چیزی شم . به من گفته شده در سورس کد دست نبرده کسی و بعد از تغییر در هاست سایت ، این ماژول دیگه کار نمیکنه... این یعنی مشکل از کانفیگشه؟ چطور این مشکل رو حل کنم؟ نمیدونم دقیقا این که کانفیگ با تغییر هاست به هم ریخته یعنی چی : ( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 با سلام آدرس base با تغییر هاست عوض میشه باید ابتدا آدرس بیس هاست قبلی رو پیدا کنید و آدرس هاست جدید رو. آدرس بیس قبلی رو تو کل جوملا جستجو کنید هر جا یافت شد با آدرس جدید جایگزین کنید. آدرس بیس به این صورته: home/username_host_shoma/public_html نحوه یافتن آدرس بیس: تو فایل configuration.php متغیر log و tmp آدرسی که هست مربوط به هاست قبلیست یه جوملای دیگه نصب کنید آدرسی که تو متغیر log و tmp اش ذخیره میشه مربوط به هاست فعلیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsedighi 0 ارسال شده در دی 95 3 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: با سلام آدرس base با تغییر هاست عوض میشه باید ابتدا آدرس بیس هاست قبلی رو پیدا کنید و آدرس هاست جدید رو. آدرس بیس قبلی رو تو کل جوملا جستجو کنید هر جا یافت شد با آدرس جدید جایگزین کنید. آدرس بیس به این صورته: home/username_host_shoma/public_html نحوه یافتن آدرس بیس: تو فایل configuration.php متغیر log و tmp آدرسی که هست مربوط به هاست قبلیست یه جوملای دیگه نصب کنید آدرسی که تو متغیر log و tmp اش ذخیره میشه مربوط به هاست فعلیست. ممنون از جواب شما ولی یه مشکلی هست ، فایل configuration.php بعد از نصب حذف میشه یا اگر حذف نشد دستی حذف شده پس نمیتونم به آدرس بیس قبلی دسترسی داشته باشم؟ اگه ندونم چی بوده چطور سرچش کنم؟ این رو هم بگم ، متوجه شدم این ماژول چت با استفاده از live helper chat نوشته شده این رو متوجه شدم که در هنگام نصب live helper chat یک سری کانفیگ انجام میشه ممکنه مشکل با عوض کردن اونا حل شه؟ و اگه جواب مثبته چطور میتونم کانفیگش رو عوض کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 95 احتمالش هست بشه عوض کرد از طریق تنظیمات ولی با جایگزینی تمام آدرس های سیستم تغییر میکنن از هاستینگ قبلیتون میتونید بپرسید بخش اول آدرس بیس home هست یا چیز دیگه ای بخش دوم نام کاربری ورود به هاست هست و بخش سوم public_html یعنی میشه این: home یا چیز دیگر/username_host_shoma/public_html احیانا هاست قبلی Directadmin نبوده که؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر