sahel65 0 ارسال شده در آذر 95 سلام دوستان عزیز من یه ماژول نیاز دارم که بتونم محصولات و دسته بندی ایجاد کنم مثل جومشاپینگ اما وقتی یوزر یه محصول رو خرید می کنه عکس محصول هم حتما برای مدیر ارسال بشه حالا توی ایمیل یا ... و اهمیتی نداره که خرید واقعا انجام بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آذر 95 16 ساعت قبل, sahel65 گفت: سلام دوستان عزیز من یه ماژول نیاز دارم که بتونم محصولات و دسته بندی ایجاد کنم مثل جومشاپینگ اما وقتی یوزر یه محصول رو خرید می کنه عکس محصول هم حتما برای مدیر ارسال بشه حالا توی ایمیل یا ... و اهمیتی نداره که خرید واقعا انجام بشه با فروشگاه ساز هیکاشاپ البته نسخه تجاری میتونید با تغییر تنظیمات عکس فاکتور را هم ارسال کنید البته هیکاشاپ تنظیمات خیلی ظریفی داره که حتما نیاز به تخصص داره یا نیاز به آزمون و خطای زیادی داره البته اگه قراره خرید انجام نشه پس نیاز به فروشگاه ندارید نیاز به کاتالوگ اینترنتی دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel65 0 ارسال شده در آذر 95 در واقع میخوام یوزر بزنه روی محصول و مثلا خرید انجام بده ولی واقعا هیچ خریدی انجام نشه و فقط نام محصول با مشخصات و عکس محصول به ایمیل مدیر ارسال بشه. حتما میخوام به ایمیل ارسال بشه. باید با چع افزونه ای اینکارو انجام بدم؟ ممنون از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آذر 95 27 minutes قبل , sahel65 گفت: در واقع میخوام یوزر بزنه روی محصول و مثلا خرید انجام بده ولی واقعا هیچ خریدی انجام نشه و فقط نام محصول با مشخصات و عکس محصول به ایمیل مدیر ارسال بشه. حتما میخوام به ایمیل ارسال بشه. باید با چع افزونه ای اینکارو انجام بدم؟ ممنون از کمکتون برای این کار باید یه افزونه سفارش بدید یا با هیکا شاپ محصول خودتون رو مجازی معرفی کنید و با تنظیمات محصول اون را به سبد خرید اضافه کنه سفارش بده و تمام و عملا محصولی خریداری نمیشه باید فرایند پرداخت و ارسال را از پروسه سفارش حذف کنید پیچیدگی های هیکا شاپ چهار برابر خود جوملاست ولی بسیار کامله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel65 0 ارسال شده در آذر 95 یعنی هیکاشاپ سفارشات رو به ایمیل مدیر ارسال میکنه؟ درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آذر 95 46 minutes قبل , sahel65 گفت: یعنی هیکاشاپ سفارشات رو به ایمیل مدیر ارسال میکنه؟ درسته؟ شبیه به چنین چیزی رو من برای یکی از دوستانم لازم داشتم داشتم با هیکا شاپ و پلاگین فاکتور حرفه ای hika invoices پیاده سازی کردم البته پرستاشاپ هم توی بخش فاکتور و ایمیل قابلیت های خیلی خوبی داره و میشه با یکمی دست کاری این مورد شما رو باش راه اندازی کرد اون سی ام اس دیگه کلیتش فروشگاه سازه خلاصه شدنیه کار نشد نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر