gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 95 سلام / تو مدیریت جوملا تو بخش بروزرسانی جوملا که میرم ارور میده : 1054 - یک خطا اتفاق افتاده است Unknown column 'extra_query' in 'field list' SQL=INSERT INTO `#__updates` (`update_site_id`,`extension_id`,`name`,`description`,`element`,`type`,`folder`,`client_id`,`version`,`detailsurl`,`infourl`,`extra_query`) VALUES ('1','700','Joomla','','joomla','file','','0','3.6.0','http://joomina.ir/update/j3/core/extension_sts.xml','','') چجوری باید اینو برطرف کنم/عکسشم به پیوست ارسال می کنم/لطفا راهنمایی کنید 1 واکنش ها : payapesar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 با سلام نسخه فول پکیج جوملا جومینا رو بگیرید و روی جوملای خودتون اکسترکت کنید. پوشه installation رو پاک کنید بعد برید توی مدیریت -> مدیریت افزونه ها -> پایگاه داده و تعمیر رو بزنید باید مشکل حل بشه. نتیجه رو اطلاع بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 95 سلام/نه این کارو کرده بودم / جواب نگرفتم که مزاحم دوستان شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 95 فقط هم اون نیست الان تو مدیریت قالب ها،چلاگین ها و ... هرجامیرم همین مشکل هست / اعصابمو خرد کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 وارد پایگاه داده تون بشید و جدول updates را به طور کامل حذف کنید. سپس وارد سربرگ sql شوید و کد زیر را وارد کنید و دکمه Go را بزنید: جایگزین کردن پیشوند جداول را با عبارت jos فراموش نکنید: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_updates` ( `update_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `update_site_id` int(11) DEFAULT 0, `extension_id` int(11) DEFAULT 0, `name` varchar(100) DEFAULT '', `description` text NOT NULL, `element` varchar(100) DEFAULT '', `type` varchar(20) DEFAULT '', `folder` varchar(20) DEFAULT '', `client_id` tinyint(3) DEFAULT 0, `version` varchar(32) DEFAULT '', `data` text NOT NULL, `detailsurl` text NOT NULL, `infourl` text NOT NULL, `extra_query` varchar(1000) DEFAULT '', PRIMARY KEY (`update_id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 DEFAULT COLLATE=utf8mb4_unicode_ci COMMENT='Available Updates'; 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر