Mrhossein 4 ارسال شده در آبان 95 سلام. من افزونه پرسش و پاسخ جومینا رو نصب کردم. بعد پاکش گردم. حالا دوباره بهش نیاز دارم هرکاریش میکنم این پیام رو میده. خطا Incorrect version sequence. Cannot upgrade 1.3.4 to 1.3.4 خطا بسته در نصب به نظر میاد افزونه کامل حذف نشده. حالا چکار کنم دوباره نصب بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 از داخل هاست پوشه ها و فایل های قبلی را دستی پاک کنید و افزونه را دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در آبان 95 خسته نباشین برادر. خداقوت. اگر فایلی تو پوشه کامپوننت داشت که پاک می کردم. فقط یه جدول توی بانک اطلاعاتی داره توی extensions که اونم وقتی پاکش می کنم یه خطای دیگه میده. اخطار Table 'vakilnoo_tttttt.#__questions_userprofile' doesn't exist SQL=ALTER TABLE `#__questions_userprofile` ADD COLUMN `blocked` int(11) NOT NULL default 0 AFTER `rank`; بسته بروزرسانی: خطایی در نصب افزونه رخ داده است: com_questions.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 برادر موقع طرح سوال دقیق بگو چیکار کردی، بسته رو چک کردم من و تست کردم، مشکلی که میگید و داره بسته، اما یه کلک میتونی بزنی شما، من تست کردم جواب گرفتم داخل بسته نصبی یک فایل xml داری و دو تا بسته نصبی دیگه، شما xml و باز کن و ورژن برنامه که 1.3.4 هست و تبدیل کن به 1.3.5 همچنین داخل بسته نصبی com_questions یک فایل مانیفست هست اون و هم ورژنی که داخلش نوشته رو از 1.3.4 به 1.3.5 تبدیل کن موقع نصب شاید خطا بگیری اما افزونه نصب میشه و کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در آبان 95 ممنون xml ها رو قبلا تغییر داده بودم ولی این فایل مانیفست رو انجام ندادم. امتحان میکنم. ببخشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در آبان 95 سلام. این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه هنوز خطای بان اطلاعاتی رو دارم. اخطار Table 'vakilnoo_tttttt.#__questions_userprofile' doesn't exist SQL=ALTER TABLE `#__questions_userprofile` ADD COLUMN `blocked` int(11) NOT NULL default 0 AFTER `rank`; بسته بروزرسانی: خطایی در نصب افزونه رخ داده است: com_questions.zip اول که ورژن رو تغییر میدی یا جدول افزونه رو ار بانک اطلاعاتی پاک میکنی این خطا رو میده بعد که دوباره نصب میکنی خطای نسخه رو میده. به هیچ صراطی مستقیم نیست. افزونه پرسش و پاسخ دیگه نداریم از اینم خوشکل تر و بهتر باشه. آخه استایلش هم بهم ریخته است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 (ویرایش شده) این نسخه آخر همین افزونه است که کا رمیکنی روش https://extensions.joomla.org/extensions/extension/communication/question-a-answers/questions اینم انواع افزونه های پرسش و پاسخ: https://extensions.joomla.org/extensions/extension?searchall=&filter[tags][]=&filter[core_catid]=270&filter[includes]=&filter[versions]=&filter[type]=&filter[hasdemo]=&order=&filter[newupdated]=&filter[score]=&filter[favourites]=&dir=DESC&limitstart=0&controller=filter&view=extension&layout=list&Itemid=145&clearorders=0&clearfilters=1 ویرایش شده آبان 95 توسط rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 95 سلام لطفا دسترسی بدید هم هاست و هم مدیریت ... امیدوارم بتونم حلش کنم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر