pazel 3 ارسال شده در مهر 95 سلام مطالب مربوط به تغییر فونتسایت رو خوندم 1-میخواستم بدونم فونت انجمن چیه؟ 2- و بعد برای اینکه فونت رو به کل قسمتهای سایت بدم باید کدوم فایل های سی اس اس ویرایش بشه؟ یک سوال دیگه هم داشتم در مورد اینکه چطور میتونم کمی سایت رو از زوم در بیارم مثل زوم مرورگر *********************** ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 95 فونت انجمن iran sans هست و از سایتی که اون را ارائه میکنه باید خریداری بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مهر 95 بر 10/19/2016 at 13:27 , امیررضاتهرانی گفت: فونت انجمن iran sans هست و از سایتی که اون را ارائه میکنه باید خریداری بشه سلام ممنون از پاسختون .............فقط در مورد قسمت دوم و اون سوالی که پرسیدم راه حلی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مهر 95 دوستان با سلام ممنون میشم اگر کسی هست د سه موردی که سوال کردم راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 بستگی به نوع کد نویسی قالبتون باید تغییرات و انجام بدید، معمولا قالب هایی که برای شرکت های خارجی هست کدهاشون میتونه داخل فایل template.css باشه راحت ترین راه اینه به نظرم افزونه فایرباگ را بر روی مرورگرتون نصب کنید، و ببنید فونت ها دقیقا از چه فایلی و از کدوم قسمت خوانده شده و ویرایشش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در آبان 95 12 ساعت قبل, rivalboy گفت: بستگی به نوع کد نویسی قالبتون باید تغییرات و انجام بدید، معمولا قالب هایی که برای شرکت های خارجی هست کدهاشون میتونه داخل فایل template.css باشه راحت ترین راه اینه به نظرم افزونه فایرباگ را بر روی مرورگرتون نصب کنید، و ببنید فونت ها دقیقا از چه فایلی و از کدوم قسمت خوانده شده و ویرایشش کنید یک سوال دیگه هم داشتم در مورد اینکه چطور میتونم کمی سایت رو از زوم در بیارم مثل زوم مرورگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 9 ساعت قبل, pazel گفت: یک سوال دیگه هم داشتم در مورد اینکه چطور میتونم کمی سایت رو از زوم در بیارم مثل زوم مرورگر آدرس سایت تون و لطف کنید بدید، بیشتر توضیح بدید منظور چیه که از حالت زوم در بیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در آبان 95 2 ساعت قبل, rivalboy گفت: آدرس سایت تون و لطف کنید بدید، بیشتر توضیح بدید منظور چیه که از حالت زوم در بیاد؟ http://moshaver.tmicto-usat.ir/ میدونید یکم همه چیز خیلی از نزدیکه بعد اینکه رفتید داخل سایت یکم زوم مرورگر رو کم کنید ببینید بهتر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 (ویرایش شده) مدیریت قالبتون امکان تغییر سایز و تغیر حالت قالب را دارد، از مدیریت درستش کنید ویرایش شده آبان 95 توسط rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در آبان 95 21 ساعت قبل, rivalboy گفت: مدیریت قالبتون امکان تغییر سایز و تغیر حالت قالب را دارد، از مدیریت درستش کنید میبخشید از کدام بخش؟ بعد در مورد فونت.............من فونت رو خریداری کردم اما اون قسمتی که باید کد رو وارد یا تغییر بدم رو دقیق نمیدونم از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 17 minutes قبل , pazel گفت: میبخشید از کدام بخش؟ بعد در مورد فونت.............من فونت رو خریداری کردم اما اون قسمتی که باید کد رو وارد یا تغییر بدم رو دقیق نمیدونم از کجاست؟ در قسمت از مدیریت قالب داریم که میتونی پارامتر های template width و حالت ریسپانسیو یا ثابت بودنش و تعیین کنید برای استفاده از فونت هم همونطور که گفتی که خوندی قبلا باید از دستور font-face استفاده کنی، حتما این روش و یاد بگیر، اما راه ساده اش برای شما که سختتونه اینه که بری داخل پوشه قالبت، یه پوشه به اسم فونت هست ، داخلش یک سری فونت هست به اسم p30 شما اسم فونت خودت و بزار p30 و به جای اونا replace کن، اما باز هم توصیه میکنم استفاده از فونت فیس و یاد بگیری 1 واکنش ها : pazel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آبان 95 17 ساعت قبل, pazel گفت: میبخشید از کدام بخش؟ بعد در مورد فونت.............من فونت رو خریداری کردم اما اون قسمتی که باید کد رو وارد یا تغییر بدم رو دقیق نمیدونم از کجاست؟ درود فونت ایران سنس برای جوملا افزونه داره دوست عزیز! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در آبان 95 بر 10/25/2016 at 02:04 , RezaDindar گفت: درود فونت ایران سنس برای جوملا افزونه داره دوست عزیز! یاحق با سلام ا افزونه ای تو سایت فونت ایران برای جوملا پیدا نکردم لینک میتونید بزارید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در آبان 95 سلام ممنون افزونه رو پیدا و نصب کردم فقط در هنگام ایجاد کلاس در افزونه با این ارورر مواجه میشم JHtmlBehavior::formvalidator not found. 500 جوملا2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر