sajadzangene 3 ارسال شده در مهر 95 سلام دوستان. من از قالب زیر استفاده میکنم اما ی مشکل داره اینکه در منوی راهنمای آزمون ها، مطالبم عنوان منو ندارد ولی در مرکز دانلود عنوان منو دارد. هرچی تنظیمات رو هم عوض میکنم روی منو ها تاثیر نمی گذارد مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید Fastzaban.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 95 سلام من مشکلی ندیدم لطفا بیشتر توضیح دهید تنها فرقی که من متوجه شدم عنوان های مطالب مرکز دانلود لینکدار هستند ولی مطالب داخل راهنمای آزمون ها عنوانش لینکدار نیست آیا منظور شما همین مشکل است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadzangene 3 ارسال شده در مهر 95 49 minutes قبل , chavosh202 گفت: سلام من مشکلی ندیدم لطفا بیشتر توضیح دهید تنها فرقی که من متوجه شدم عنوان های مطالب مرکز دانلود لینکدار هستند ولی مطالب داخل راهنمای آزمون ها عنوانش لینکدار نیست آیا منظور شما همین مشکل است؟ بله همین دیگه میخوام عنوان های قسمت راهنمای آزمون لینک دار نمی شوند به هیچ وجه! تمام تنظیمات هم برای هر دو یکسان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 بر ۱۳۹۵/۷/۲۵ ه.ش. at 19:19 , sajadzangene گفت: بله همین دیگه میخوام عنوان های قسمت راهنمای آزمون لینک دار نمی شوند به هیچ وجه! تمام تنظیمات هم برای هر دو یکسان درود نوع منوهاتون ظاهرا با هم فرق داره! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر