teymoorei 1 ارسال شده در مهر 95 سلام من یه قالب انگلیسی دارم ( steakhouse ) که میخوام راست چینش کنم بسه فارسی جوملا رو هم نصب کردم و باز هم راست چین نشد . تو اینترنت هم سرچ کردن دوسه تا آموزش بود که چیزی دستگیرم نشد لطفا اساتید سایت راهنمایی کنند اگه فیلم فارسی داشتید ممنون میشم لینکش رو بزارید . باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enekasads 0 ارسال شده در مهر 95 شما برای فارسی سازی قالب حتما باید html و css بدونید. و با تغییر در کدهای css بتونید فارسی سازی رو انجام بدین. در غیر این صورت هیچ راهی ندارید. برای یاد گرفتن html و css به صورت کامل و کاربردی اینجا کلیک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در مهر 95 سلام ممنونم از توجه تون بنده تسلط کامل به html و css دارم اما قالبی که بنده دارم ساختارش مثل قالب های دیگه نیس و مقداری گیج کنندس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 95 معمولا چنین قالب هایی توی قسمت مدیریتشون گزینه ای به نام RTL دارم اینم یه بررسی کنید! ضمناً اگه دموی آنلاین بدید می تونم راهنماییتون کنم با css میشه حلش کرد 1 واکنش ها : gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enekasads 0 ارسال شده در مهر 95 33 minutes قبل , teymoorei گفت: سلام ممنونم از توجه تون بنده تسلط کامل به html و css دارم اما قالبی که بنده دارم ساختارش مثل قالب های دیگه نیس و مقداری گیج کنندس اگه این طری هست که میگید. کافیه از inspect استفاده کنید برای راحتی بیشتر از افزونه firebug موزیلا استفاده کنید. تو قسمتی که کدهای css قالب رو بهتون نشون میده اسم فایل رو هم بهتون میده. با این کار کافیه که برید تغییرات لازم رو اعمال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر