hendoone 5 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام،من یه سایتی رو از لوکال روی هاست آپلود کردم بعدم دیتابیس رو import کردم و هرچی تنظیمات configuration.phpرو درست میکنم وصل نمیشه؟؟؟ Database Error: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL. کسی میتونه تنظیماتشو واسم انجام بده ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exiler 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 عزیز شما یوزر رو به دیتابیس متصل کردید؟ اگه با این کار مشکلت حل نشد یوزر پسوورد سی پنل رو واسم پ خ کن، تا درستش کنم واست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگر با Akeebackup روی هاست نصبش کنم مشکلم حل میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگر تمام مراحل را درست انجام دهيد بله و البته كار مشكلي هم نيست و اگر باز هم در بعضي جاها مشكل داشتيد ابتدا كتاب آموزش جوملا را مطالعه كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر