modir_yar 1 ارسال شده در مهر 95 سلام وقتی از یه کامپوننت استفاده می کنم در کد های اون یه کلاسی به نام hidden اضافه میشه مثل تصویر زیر: و وقتی از یه کامپوننت دیگه ای استفاده می کنم این کلاس حذف میشه مثل تصویر زیر: کد php اون هم پیوست شده: من میخام که وقتی از کامپوننت دوم استفاده می کنم این کلاس hidden اعمال بشه دوستان راهنمایی کنن که چگونه می تونم این کار رو انجام بدم در ضمن جوملای من 3.6.2 و قالبی که برای هر دو کامپوننت استفاده می کنم یکی هستش و در لوکال کار می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 8 ساعت قبل, modir_yar گفت: سلام وقتی از یه کامپوننت استفاده می کنم در کد های اون یه کلاسی به نام hidden اضافه میشه مثل تصویر زیر: و وقتی از یه کامپوننت دیگه ای استفاده می کنم این کلاس حذف میشه مثل تصویر زیر: کد php اون هم پیوست شده: من میخام که وقتی از کامپوننت دوم استفاده می کنم این کلاس hidden اعمال بشه دوستان راهنمایی کنن که چگونه می تونم این کار رو انجام بدم در ضمن جوملای من 3.6.2 و قالبی که برای هر دو کامپوننت استفاده می کنم یکی هستش و در لوکال کار می کنم درود اصلا متوجه منظورتون نشدم! اما اگر میخواهید کلا این کلاس hidden اضافه بشه، کافیه داخل class، hidden رو بهش بچسبونید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir_yar 1 ارسال شده در مهر 95 من یک بار از کامپوننت k2 استفاده کردم و در تمام صفحات در موقعیت left از ماژول ورود سایت استفاده کردم وقتی وارد مطلب k2 میشم این موقعیت left از کلاس hidden استفاده می کنه و مخفی میشه و صفحه مطلب به صورت زیر در میاد حال در همون قالب از کامپوننت فروش فابل جومینا استفاده کردم و ماژول ورود به سایت در موقعیت left هم فعال هستش و وقتی وارد صفحه مطلب میشم صفحه به صورت زیر در میاد من میخام که این موقعیت left در هنگامی که از کامپوننت فروش فایل جومینا استفاده می کنم مخفی بشه و صفحه مطلب مثل تصویر اول در بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 95 در تنظیمات ماژول نمایش در این صفحات رو غیر فعال کنید. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر