khore_64 1 ارسال شده در شهریور 95 سلام میخواستم بدونم افزونه ای یا راهی برای محدود کردن دسترسی به یک بخش (منو) در سایت جوملا وجود دارد میخواهم یک منوی سایتم فقط با یک آی پی خاص قابل مشاهده باشد مثلا فقط از شرکت با ای پی شرکت قابل دیدن باشه از مکانهای دیگر قابل باز شدن نباشه ل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در شهریور 95 من سرچ میکنم همش برای بخش مدیریت میاد من منظورم مدیریت سایت نیست ، مثلا برای درباره ما سایتم میخوام یه زیر منو داشته باشه که فقط کسانی که از داخل شرکت کلیک میکنن باز شه برای بقیه باز نشه و حتی میخوام معلوم باشه که با این آی پی دیگه ای دسترسی نخواهند داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت پیش, khore_64 گفت: سلام میخواستم بدونم افزونه ای یا راهی برای محدود کردن دسترسی به یک بخش (منو) در سایت جوملا وجود دارد میخواهم یک منوی سایتم فقط با یک آی پی خاص قابل مشاهده باشد مثلا فقط از شرکت با ای پی شرکت قابل دیدن باشه از مکانهای دیگر قابل باز شدن نباشه ل درود این کد رو در فایل htaccess استفاده کنید: http://stackoverflow.com/questions/4400154/deny-all-allow-only-one-ip-through-htaccess ErrorDocument 403 /specific_page.html order deny,allow deny from all allow from 111.222.333.444 فقط به یاد داشته باشید باید ای پی که وارد میکنید اینجا استاتیک باشه، یعنی باید از سرویس دهنده اینترنتتون بخواید بهتون یه ای پی استاتیک بده در غیر این صورت کاربرد نداره... یاحق 1 واکنش ها : khore_64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در شهریور 95 خوب سایت من جوملاس ، صفحه ام .html نداره که بخوام اینجوری بهش کد بدم میدونم که میتونم تو تنظیمات اینجوری کنم سایت رو ولی اگر نخوام صفحات پسوند .html بگیرن چطور؟ راه دیگه ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 هم اکنون, khore_64 گفت: خوب سایت من جوملاس ، صفحه ام .html نداره که بخوام اینجوری بهش کد بدم میدونم که میتونم تو تنظیمات اینجوری کنم سایت رو ولی اگر نخوام صفحات پسوند .html بگیرن چطور؟ راه دیگه ای نداره درود .html رو حذف کنید فرقی نداره یاحق 1 واکنش ها : khore_64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در شهریور 95 isp ما میگه در حال حاضر فروش ip ندارن راه دیگه ای نداره؟؟ نمیشه با مک آدرس دستگاه ها محدود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در شهریور 95 پلاگینی واسه این کار وجود نداره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در شهریور 95 یه سوال من فکر کردم کل بخش لاگین سایت رو قیلطر کنم آیا این جوری درست هست ErrorDocument 403 / index.php/en/component/users/?view=login order deny,allow deny from all allow from مک آدرس میخوام که این دستگاه با مک آدرسش فقط بتونه به صفحه لاگین دسترسی داشته باشه بعد اگر بخوام چندتا دستگاه رو معرفی کنم فقط کافیه خط allow from رو هی تکرار کنم و مک آدرس های دیگه رو معرفی کنم آیا اینجوری درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 4 ساعت قبل, khore_64 گفت: یه سوال من فکر کردم کل بخش لاگین سایت رو قیلطر کنم آیا این جوری درست هست ErrorDocument 403 / index.php/en/component/users/?view=login order deny,allow deny from all allow from مک آدرس میخوام که این دستگاه با مک آدرسش فقط بتونه به صفحه لاگین دسترسی داشته باشه بعد اگر بخوام چندتا دستگاه رو معرفی کنم فقط کافیه خط allow from رو هی تکرار کنم و مک آدرس های دیگه رو معرفی کنم آیا اینجوری درسته؟ درود اگر میخواید کسی نتونه صفحه لاگین رو ببینه، راهش این نیست! میتونید یه منو مخفی درست کنید و توی اون لاگین رو ایجاد کنید، بعد از طریق یه آموزش که توی سایت جومینا هست با عنوان "تغییر پوشه ادمین" بیاید و آدرس رو کوتاه کنید، برای مثال میتونید یه همچین آدرسی داشته باشید: yoursite.com/name و با فراخوانی اون توی مرورگر به هر آدرسی که خواستید منتقل بشید، برای مثال منتقل بشید به این آدرس: yoursite.com/index.php/en/component/users/?view=login 4 ساعت قبل, khore_64 گفت: میخوام که این دستگاه با مک آدرسش فقط بتونه به صفحه لاگین دسترسی داشته باشه فکر نکنم امکان پذیر باشه... در هر صورت سرچ کنید... 4 ساعت قبل, khore_64 گفت: بعد اگر بخوام چندتا دستگاه رو معرفی کنم فقط کافیه خط allow from بله یاحق 1 واکنش ها : khore_64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 95 مرسی ، سرچ میکنم من اون کارها رو کردم ، و مشکلم با بخش ادمین سایت نیست الان دقیقا میخوام صفحه لاگین کاربری سایت رو محدود به ip کنم که فقط از شرکت بتونن لاگین شن و به بخشی از سایت فقط از شرکت دسترسی داشته باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 36 minutes قبل , khore_64 گفت: مرسی ، سرچ میکنم من اون کارها رو کردم ، و مشکلم با بخش ادمین سایت نیست الان دقیقا میخوام صفحه لاگین کاربری سایت رو محدود به ip کنم که فقط از شرکت بتونن لاگین شن و به بخشی از سایت فقط از شرکت دسترسی داشته باشن درود شما بخش ادمین و فایلی که در پوشه ادمین قرار داده میشه رو در نظر نگیرید، داخل آموزش پوشه ای ساخته میشه با نام joomina که آدرس: /joomina رو به آدرس /administrator تغییر میده، شما میتونید /administrator رو با آدرس بخش لاگین وب سایتتون یا هر آدرسی که خواستید جایگزین کنید، فقط یادتون باشه آدرس بخش لاگین رو از نقشه سایتتون هم پاک کنید که توی گوگل ایندکس نشه... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 95 من مشکلم اینه که میخوام فقط از شرکت به بخش لاگین سایتم دسترسی داشته باشن میخوام که از خونه نتونن وصل شن، حالا آدرسش مهم نیست چی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khore_64 1 ارسال شده در مهر 95 من در واقع بخش حضور و غیاب آنلاین برای شرکت راه انداختم میخوام از جای دیگه نتونن بازش کنن و حضور بزنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 4 ساعت قبل, khore_64 گفت: من مشکلم اینه که میخوام فقط از شرکت به بخش لاگین سایتم دسترسی داشته باشن میخوام که از خونه نتونن وصل شن، حالا آدرسش مهم نیست چی باشه درود الان متوجه موضوع شدم... فک نکنم این کار زیاد جالب باشه... اما به هرحال داخل انجمن های وب هاستینگ مطرح کنید... بنظرم بهترین راه اینه که یه ای پی استاتیک تهیه کنید و این کار رو در پیش بگیرید: http://www.mizbanfa.com/blog/محدود-کردن-ورود-به-admin-یا-مدیریت-سایت-برای/ https://mizbanfa.net/blog/hosting/cpanel/login-to-site-admin-with-special-ip-in-cpanel/ به هرحال منتظر پاسخ سایر اساتید باشید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر