enekasads 0 ارسال شده در شهریور 95 سلام به دوستان عزیز میخواستم ببینم چه طور میشه فرم تماس جوملا رو به web mail متصل کرد.(همون ایمیلی که از طریق هاست میسازیم.) یا اصلا چیکار کنم که از طریق فرم تماس پیام ها به دستم برسن. اگه میتونید راهنمایی کنید، خیلی مشکل دارم تو این زمینه در ضمن من به تازگی شروع کردم کار با جوملا رو لطفا ساده و کاربردی بگین! ممنون از لطفتون عزیزان! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در شهریور 95 با سلام شما تو بخش کامپونت های جوملا گزینه به نام تماس دارید از اونجا میتونید مشخصات و ایمیل مورد نظرتون وارد کنید 1 واکنش ها : enekasads نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enekasads 0 ارسال شده در شهریور 95 7 ساعت قبل, mahdiar.dadmarzi گفت: با سلام شما تو بخش کامپونت های جوملا گزینه به نام تماس دارید از اونجا میتونید مشخصات و ایمیل مورد نظرتون وارد کنید میشه بیشتر راهنمایی کنید چون هر کاری میکنم جواب نمیده. حالا میشه مثلا gmail یا yahoo رو هم بهش متصل کرد؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بیشتری بکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 با مدیریت هاستینگ تماس بگیرید ببینید امکان ارسال ایمیل از هاست وجود دارد یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enekasads 0 ارسال شده در شهریور 95 6 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: با مدیریت هاستینگ تماس بگیرید ببینید امکان ارسال ایمیل از هاست وجود دارد یا خیر از طرف هاست اکی هستش ولی نمیدونم چه طور ایمیل رو به کامپوننت تماس با ما متصل کنم که از طریق فرم پیام برام ارسال بشه. خیلی ممنون ! اگه فیلم آموزشی یا pdf داشته باشین برام لینک بدین خیلی لطف کردین در حق من. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 نیاز به اتصال نیست فقط آدرس ایمیل وارد کنید باید ارسال بشه. در هر صورت بنظرم بهتره از ماژول sp quick contact استفاده کنید هم بدون رفرش صفحه ارسال میکنه هم از صحتش مطمئن ترم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر