shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم دارم .... تنظیمات جوملا کجا ذخیره می شوند ؟؟؟ منظورم تنظیمات Allow user registeration هست که به کارابرا اجازه میده تو سایت عضو بشن در واقع من بسته ی سایت اماده ی میلاد رو از جومینا دانلود کردم نصب هم شد اما نمی تونم به بخش مدیریت اش به هیچ وجه وارد بشم هر پسوردی که میزنم ایراد می گیره حتی دیتابیس اش رو هم تغییرات دادم بخش رمز عبور مدیریت و نام کاربری مدیریت رو بازم اجازه ورود بهم نمیده میگه پسورد اشتباهه خولاهش می کنم بگید از کجا می تونم این تنظبم Allow user registration رو از توی دیتابیس یا هر جای دیگه ای که هست برم بصورت دستی فعال کنم این تنظیم رو .... خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 59 minutes قبل , shervinjoon گفت: سلام دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم دارم .... تنظیمات جوملا کجا ذخیره می شوند ؟؟؟ منظورم تنظیمات Allow user registeration هست که به کارابرا اجازه میده تو سایت عضو بشن در واقع من بسته ی سایت اماده ی میلاد رو از جومینا دانلود کردم نصب هم شد اما نمی تونم به بخش مدیریت اش به هیچ وجه وارد بشم هر پسوردی که میزنم ایراد می گیره حتی دیتابیس اش رو هم تغییرات دادم بخش رمز عبور مدیریت و نام کاربری مدیریت رو بازم اجازه ورود بهم نمیده میگه پسورد اشتباهه خولاهش می کنم بگید از کجا می تونم این تنظبم Allow user registration رو از توی دیتابیس یا هر جای دیگه ای که هست برم بصورت دستی فعال کنم این تنظیم رو .... خیلی ممنون درود وارد دیتابیس بشید، داخل جدول users یه کاربر هست که ادمینه، اون جدول رو ادیت کنید، داخل پخش پسورد رمزتون رو بزنید و بعد روی md5 قرارش بدین و دکمه Go رو بزنید. حالا وارد جدول user_usergroup_map بشید. همونطور که توی عکس زیر میبینید یه ستون هست به نام group_id که روی 8، میتونید عوضش کنید، البته 8 برای گروه کاربری مدیران هست.. یاحق 1 واکنش ها : shervinjoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 خیلی ممنون ... میرم راهکار شما رو امتحان کنم و بعدش خبر بدم فقط یه سوال ... اونم اینکه من متوجه نشدم چطور اجازه میشه داد که کاربرا از front end ثبت نام کنند ؟؟؟ البته منظورم از توی دیتابیس هست چون به مدیریت دسترسی ندارم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 دستتون درد نکنه ها ..... ولی اون کار رو با پسورد کردم بازم نشد از م قبول نمی کنه مدیریت پسورد رو که وارد می کنم این group id که روی 8 هست داستانش چیه مال چیه ... ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, shervinjoon گفت: دستتون درد نکنه ها ..... ولی اون کار رو با پسورد کردم بازم نشد از م قبول نمی کنه مدیریت پسورد رو که وارد می کنم این group id که روی 8 هست داستانش چیه مال چیه ... ؟؟؟ درود 'گفتم که مهندس مربوط به گروه کاربری هستش، اگر روی 8باشه کاربر شما ادمین میشه. یاحق 1 واکنش ها : shervinjoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 خیلی خیلی هم ممنون و سپاسگزار راستش یه چیز جدید یاد گرفتم اون هم اینکه تو مرحله ی دوم بازگردانی Akeeba یک سری گزینه ها رو نباید تکمیل کرد چون پر کردن اش باعث کار نکردن پسورد ادمین میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 ببخشید جناب دبندار ... من اینقدر اعصابم سر این پسو.رد ادمین بهم ریخته بود که متوجه نبودم اصلا .... که شما قبلش فرموده بودید این مورد رو .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 4 minutes قبل , shervinjoon گفت: خیلی خیلی هم ممنون و سپاسگزار راستش یه چیز جدید یاد گرفتم اون هم اینکه تو مرحله ی دوم بازگردانی Akeeba یک سری گزینه ها رو نباید تکمیل کرد چون پر کردن اش باعث کار نکردن پسورد ادمین میشه درود اول اینکه بذارید یک چیز هم من بهتون بگم، تجربه ثابت کرده قبل از کار کردن با هر چیزی، باید یا داکیومنتش رو خوند یا باید ویدئوی آموزشیش رو که توی سایت جومینا هم هست دید، چون اینطوری شاید 10دقه وقت آدم گرفته بشه، اما اگر این 10دقه رو نخوایم خرج دیدن داکیومنت بکنیم، از اونور 10ساعت یهو وقتمون هدر میره 6 minutes قبل , shervinjoon گفت: ببخشید جناب دبندار ... من اینقدر اعصابم سر این پسو.رد ادمین بهم ریخته بود که متوجه نبودم اصلا .... که شما قبلش فرموده بودید این مورد رو .... خواهش... یاحق 1 واکنش ها : shervinjoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر