sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 من نیاز به یک کامپوننت برای ثبت دارم مهمترین ویژگی که برام مهمه اینه که بتونم چند قسمت مانند آدرس سایت و... ایجاد کنم + چندتا لیست کشویی مانند استان و... هم اضافه کنم با Cb کار کردم ولی نتونستم با این قسمتش کارکنم... *با کامپوننت ثبت نام پیشرفته جومینا هم کار کردم جایی برای اضافه کردن مواردی که نوشتم توش ندیدم... به نظرتون بهترین گزینه برای اینکار چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز جستجو کنید در انجمن موجود است . آموزشی قبلاً جهت اضافه کردن فیلد های مورد نظر به فرم ثبت نام موجود است . البته یک مقدار تخصصی است. یک پیشنهاد هم در همین رابطه برای مدیران دارم اگر در زمینه تهیه افزونه های جوملا کار می کنید فکر می کنم یکی از بهترین افزونه هایی که میشه برای ایرانی ها طراحی کرد همین افزونه ثبت نام باشه که بشه فیلدهایی از قبیل - شماره شناسنامه - کد ملی - کد پستی - آدرس پستی - کشور ، استان ، شهر - مجرد یا متأهل بودن - سال تولد - میزان تحصیلات و یکسری موارد این چنینی را دارا باشه و بتونه هر کدوم را که خواستیم به فرم ثبت نام اضافه یا از آن حذف کنیم . فکر می کنم این افزونه در آموزشگاه ها - سفارشات فروشگاهی - سیستم های ارسال پستی و خیلی جاهای دیگه کاربرد داشته باشه به نظر من اگر یک افزونه کامل باشه و فروشگاه هم قرار بگیره باز هم خواهان زیادی در بین جوملا کاران داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگه منظورتون اون آموزش ویدیویی هست باید بگم که دیدمش! اما توضیح مناسبی برای قرار دادن لیست های کشویی نداده و من نیاز دارم در فرم ثبت نام یک سری لیست کشویی قرار بدم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر