azim 0 ارسال شده در شهریور 95 سلام.من میخوام فونت سایتم رو شبیه فونت های نستعلیق کنم.چه دستوری لازم است؟ من خیلی مبتدی ام لطفا راهنماییم کنیم.سایتمم gach.co است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در شهریور 95 سلام به ترتیب این مراحل رو انجام بده : آموزش رو برای مثلا فونت نسیم میگم عین این کار رو برای فونت های دیگه هم میتونی انجام بدی : اول در پوشه ی قالب یک پوشه به نام fonts اضافه کن و فونت دلخواه رو به اون اضافه کن سپس در فایل template.css قالب سایت این کد رو اضافه کن : @font-face { font-family: nasim; src: url('../fonts/nassim-regular.eot?#') format('eot'), url('../fonts/nassim-regular.woff') format('woff'), url('../fonts/nassim-regular.ttf') format('truetype'); } حالا بجای نام های nasim در کد بالا اسم فونت دلخواه رو بنویس . با انجام مراحل فوق تو یک فونت جدید به سایتت اضافه کرده ای که در هر سیستمی قابل نمایش هست . حالا در قسمت هایی از قالب که مایلی فونتش فرق داشته باشه font-family رو پیدا کن و مقدار اون رو به نام فونت دلخواه تغییر بده . کار تموه موفق باشی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azim 0 ارسال شده در شهریور 95 tamplate.css ندارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 مشکلی نیست در این فایل وارد کنید: gach.co/templates/it_sporty3/css/layout.css 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر