ehsanss 2 ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم الان من یک منو ساختم و دسترسی اون رو برای افراد ثبت نام شده گذاشتم ولی وقتی به عنوان مهمان وارد سایت میشم باز هم اون منو رو میبینم حتی دسته و مقاله ای که به اون منو لینک هستن هم دسترسیشون روی افراد ثبت نام شده است ولی من بدون ثبت نام کردن در سایت به تمام اینا دسترسی دارم .. یعنی عملا این دسترسی که من گذاشتم هیچ کاری انجام نمیده ممنون میشم دوستان در این زمینه کمک کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت قبل, ehsanss گفت: سلام دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم الان من یک منو ساختم و دسترسی اون رو برای افراد ثبت نام شده گذاشتم ولی وقتی به عنوان مهمان وارد سایت میشم باز هم اون منو رو میبینم حتی دسته و مقاله ای که به اون منو لینک هستن هم دسترسیشون روی افراد ثبت نام شده است ولی من بدون ثبت نام کردن در سایت به تمام اینا دسترسی دارم .. یعنی عملا این دسترسی که من گذاشتم هیچ کاری انجام نمیده ممنون میشم دوستان در این زمینه کمک کنن درود در سایت جومینا منوی آموزش ها، آموزش ویدئویی جوملا3 مربوط به سطح دسترسی ها رو یک بار ببینید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر