shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 سئو و 404 و broken link ُسلام دوستان سایتی را طراحی مجدد کردم که قبلا لینک هایی داشته که بهینه نبوده اند اما گوگل همان لینک ها را شناخته است و حالا که هم مطالب عوض شده اند هم ساختار لینک ها عوض شده است لینک های سابق به 404 جوملا می خورند چکار کنم که رتبه ی گوگل سایت پایین تر نیاید و چطور رتبه گوگل سایت را افزایش دهم و مشکل 404 را هم بدون از دست دادن رتبه گوگل حل کنم سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 15 ساعت قبل, shervinjoon گفت: سئو و 404 و broken link ُسلام دوستان سایتی را طراحی مجدد کردم که قبلا لینک هایی داشته که بهینه نبوده اند اما گوگل همان لینک ها را شناخته است و حالا که هم مطالب عوض شده اند هم ساختار لینک ها عوض شده است لینک های سابق به 404 جوملا می خورند چکار کنم که رتبه ی گوگل سایت پایین تر نیاید و چطور رتبه گوگل سایت را افزایش دهم و مشکل 404 را هم بدون از دست دادن رتبه گوگل حل کنم سپاس فراوان درود افزونه dynamic 404 یاحق 1 واکنش ها : shervinjoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 رایگانه ؟؟؟ نکته ی خاصی واس استفاده نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 3 ساعت قبل, shervinjoon گفت: رایگانه ؟؟؟ نکته ی خاصی واس استفاده نداره ؟ درود خیر تجاریه، اما افزونه های رایگان مشابه چندتا داره، به انگلیسی سرچ کنید پیدا میکنید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر