shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) در واقع میخوام تب تنظیمات اصلی یا همون Settings رو از بخش مدیریت ، هنگامی که وارد ویرایش حساب در قالب zigzag میشم حذف کنم به طور کامل خیلی خیلی مممنون میشم اگر حرفه ای های انجمن کمک کنن که چیکار کنم مرسی مممنون ..... ویرایش شده شهریور 95 توسط shervinjoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 3 ساعت قبل, shervinjoon گفت: در واقع میخوام تب تنظیمات اصلی یا همون Settings رو از بخش مدیریت ، هنگامی که وارد ویرایش حساب در قالب zigzag میشم حذف کنم به طور کامل خیلی خیلی مممنون میشم اگر حرفه ای های انجمن کمک کنن که چیکار کنم مرسی مممنون ..... درود منظورتون بخش مدیرته یا سایت؟ اگر در سایت باید وارد پلاگین "پروفایل" بشید و گزینه ها رو غیرفعال کنید و یا خود پلاگین رو. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 3 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود منظورتون بخش مدیرته یا سایت؟ اگر در سایت باید وارد پلاگین "پروفایل" بشید و گزینه ها رو غیرفعال کنید و یا خود پلاگین رو. یاحق درود بر شما .... منظور من توی بخش مدیریت هست ، اما توی سایت اگر باشه که توی تنظیمات میشه خیلی راحت غیر فعال اش کرد //// خیلی مممنون ...از لطف و توجه شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 درود مهندس الان این دقیقا کدوم بخشه؟ اگر درست متوجه شده باشم: وارد بخش مدیریت قالب ها بشید، مثل تصویر زیر این کد رو اضافه کنید: #myTabTabs li:nth-child(2) { display: none !important; } #myTabTabs li:nth-child(3) { display: none !important; } یاحق 1 واکنش ها : shervinjoon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinjoon 1 ارسال شده در شهریور 95 خیلی خیلی خیلی مممنون ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر