natanaiel 3 ارسال شده در شهریور 95 با سلام . من از جوملا 3 و کامپوننت آلفا یوزر پوینت 2.0.4 استفاده میکنم و موقع دادن امتیاز به کاربر دچار مشکل میشم هم توی سایت هم توی مدیریت با اخطار Access Usergroup Invalid مواجه میشم ! البته ناگفته نماند که هنگام تنظیم قانون ها وقتی سطح کاربر رو مثلا روی ثبت نام شده ( هر گروهی ) تنظیم میکنم این اتفاق می افته و وقتی سطح کاربری رو روی " نمایش تمامی سطوح دسترسی" قرار میدم دیگه خطای عدم دسترسی به گروه ها رو نمیده ولی مشکل اینجاست که هیچ نوع امتیازی نه کم نه زیاد میشه و در واقع قانون رو در نظر نمی گیره!! و بعد از اجرای قانون (مثلا امتیاز جایزه و ...) بعد از انجام عملیات پیغام احتساب مجدد رو میده که اگه احتساب مجدد هم بزنم هیچ امتیازی نه کم نه زیاد میشه !! و از همه مهم تر اینکه توی حالت اول که اخطار Access Usergroup Invalid میداد بعد از این اخطار دیگه کاربر عضو هیچ گروهی نیست !!! لازم به ذکر است که داخل خیلی از انجمن ها به شدت روی همین بحث کلیک کردن پس لطفا راهنمایی کنید که این مشکلات رو چطور میشه برطرف کرد ... با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 3 ساعت قبل, natanaiel گفت: با سلام . من از جوملا 3 و کامپوننت آلفا یوزر پوینت 2.0.4 استفاده میکنم و موقع دادن امتیاز به کاربر دچار مشکل میشم هم توی سایت هم توی مدیریت با اخطار Access Usergroup Invalid مواجه میشم ! البته ناگفته نماند که هنگام تنظیم قانون ها وقتی سطح کاربر رو مثلا روی ثبت نام شده ( هر گروهی ) تنظیم میکنم این اتفاق می افته و وقتی سطح کاربری رو روی " نمایش تمامی سطوح دسترسی" قرار میدم دیگه خطای عدم دسترسی به گروه ها رو نمیده ولی مشکل اینجاست که هیچ نوع امتیازی نه کم نه زیاد میشه و در واقع قانون رو در نظر نمی گیره!! و بعد از اجرای قانون (مثلا امتیاز جایزه و ...) بعد از انجام عملیات پیغام احتساب مجدد رو میده که اگه احتساب مجدد هم بزنم هیچ امتیازی نه کم نه زیاد میشه !! و از همه مهم تر اینکه توی حالت اول که اخطار Access Usergroup Invalid میداد بعد از این اخطار دیگه کاربر عضو هیچ گروهی نیست !!! لازم به ذکر است که داخل خیلی از انجمن ها به شدت روی همین بحث کلیک کردن پس لطفا راهنمایی کنید که این مشکلات رو چطور میشه برطرف کرد ... با سپاس فراوان درود این افزونه دیگه پشتیبانی نمیشه و بجاش افزونه ای به نام آلتایوزرپوینت اومده از اون استفاده کنید... و یا از سایتی که افزونه رو ازش خریداری کردین پیگیرباشید. یاحق 1 واکنش ها : natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaiel 3 ارسال شده در شهریور 95 ممنون بابت پاسختون ... پس این نسخه ها رو که میدن بیرون چی؟ از قدیم الایام این افزونه رو با همین نام میشناختیم!! فک کنم اون تقلبیه! نسخه ای که می فرمایید به سادگی دانلود نشد لطفا اگه لینک دارید قرار بدید. حالا مشکل گروه ها بنظرتون از کامپوننت یا جوملا؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaiel 3 ارسال شده در شهریور 95 نسخه alta user point رو دانلود و نصب کردم. هیچ کدام از مشکلات مذکور را ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 10 ساعت قبل, natanaiel گفت: ممنون بابت پاسختون ... پس این نسخه ها رو که میدن بیرون چی؟ از قدیم الایام این افزونه رو با همین نام میشناختیم!! فک کنم اون تقلبیه! نسخه ای که می فرمایید به سادگی دانلود نشد لطفا اگه لینک دارید قرار بدید. حالا مشکل گروه ها بنظرتون از کامپوننت یا جوملا؟؟ درود تقلبی؟؟؟؟؟؟؟ مگه تلفن همراهه :| شما یه بار روی جوملای جومینا تست کنید اگر نشد، از این افزونه استفاده کنید. https://www.nordmograph.com/extensions/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=120&virtuemart_category_id=8&Itemid=58 یاحق 1 واکنش ها : natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaiel 3 ارسال شده در شهریور 95 البته خود جوملا هم تایدش کرده واقعیت من خبر نداشتم... و پلاگین های قدیمی که نوشته شده به هیچ وجه روی این نسخه نصب نمیشه !! این هم یه جور سیاسته که افزونه رو به اسم خودشن ثبت کنن و بعد پلاگین هاشو منتشر و بفروشن!! آقای دیندار لینکی از پلاگین های قدیمی رو دارید که بشه دانلودشون کرد ؟؟ ( که برای نسخه 2.0.4 نوشته شده باشه؟؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 16 minutes قبل , natanaiel گفت: البته خود جوملا هم تایدش کرده واقعیت من خبر نداشتم... و پلاگین های قدیمی که نوشته شده به هیچ وجه روی این نسخه نصب نمیشه !! این هم یه جور سیاسته که افزونه رو به اسم خودشن ثبت کنن و بعد پلاگین هاشو منتشر و بفروشن!! آقای دیندار لینکی از پلاگین های قدیمی رو دارید که بشه دانلودشون کرد ؟؟ ( که برای نسخه 2.0.4 نوشته شده باشه؟؟) درود والا همه تجارین، افزونه تجاری هم توی انجمن گذاشتنش خلاف قوانینه شرمنده! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر