DR.HM 6 ارسال شده در شهریور 95 سلام خدمت دوستان برنامه نویس چطور میشه آواتار commiunity biulder رو فواخوانی کرد ؟ من میخوام در یک فایل php ، آواتار commiunity biulder رو فراخوانی کنم چه دستوری باید بنویسم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 با سلام برای درج آواتار Community builder میتوانید در هر کجای سیستم از کد زیر استفاده فرمائید: <?php require_once( JPATH_BASE."/modules/mod_cblogin/helper.php" ); $userinfo = CBuser::getMyInstance(); echo $userinfo->getField( 'avatar', null, 'html', 'none', 'list', 0, true ); ?> موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در شهریور 95 8 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: با سلام برای درج آواتار Community builder میتوانید در هر کجای سیستم از کد زیر استفاده فرمائید: <?php require_once( JPATH_BASE."/modules/mod_cblogin/helper.php" ); $userinfo = CBuser::getMyInstance(); echo $userinfo->getField( 'avatar', null, 'html', 'none', 'list', 0, true ); ?> موفق باشید. سپاسگزارم دوست عزیز ، من میخوام وقتی کاربران مطلبی ارسال میکنن آواتار کاربر ابتدای مطلب ارسالی نمایش داده بشه ، میشه لطفا توضیح بدید کجا باید این کد رو قرار بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 شما فرمودید کد نمایش آواتار بنده هم براتون قرار دادم اینکه در کجا میخواهید نمایش داده بشه رو خودتون باید مکانش رو پیدا کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در شهریور 95 6 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: شما فرمودید کد نمایش آواتار بنده هم براتون قرار دادم اینکه در کجا میخواهید نمایش داده بشه رو خودتون باید مکانش رو پیدا کنید. یاعلی آقای قاسمی ، یک پلاگین هست به نام content author info box که آواتار کاربران رو ابتدای مطالب نمایش میده ولی متاسفانه فقط آواتار گراواتار رو نمایش میده و گزینه ای برای نمایش آواتار کاربران cb نداره ، توی کد های این پلاگین این دستور مربوط به فراخوانی آواتار گراواتار هست : if($this->params->get('gravatar')) { $gravatar_hash = md5(strtolower(trim($author->email))); $author_image = 'http://www.gravatar.com/avatar/'.$gravatar_hash; } آیا راهی وجود داره که من این کد رو تغییر بدم تا پلاگین آواتار کاربران cb رو فراخوانی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) این پلاگین content author info box مخصوص جوملا 2.5 هست ولی فقط گزینه ی گراواتار رو داره و متاسفانه گزینه ی آواتار cb رو نداره plg_authorinfobox_v2.5-1.zip کسی از دوستان میتونه فراخوانی آواتار cb رو به این پلاگین اضافه کنه ؟ ویرایش شده شهریور 95 توسط DR.HM نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 درود ویوی مطالب رو اورراید کنید و کدی که جناب قاسمی قرار دادن رو داخلش قرار بدین... یاحق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر