pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 سلام من یک قالب رو از هاستم برداشتم و میخواهم بر روی لوکال هاست نصب مجدد کنم ...........پس از این که قالب رو رو به پوشهwwwمنتقل کردم الان این ارورر رو میده کار های لازم برای این انتقال چه چیز هایی هست؟؟...........به نظرم اون پوشه اینیستالیشن که انتهای نصب پاک میشه باید باشه البته این رو هم بگم که ومپ هم به صورت کامل در حال اجراست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, pazel گفت: سلام من یک قالب رو از هاستم برداشتم و میخواهم بر روی لوکال هاست نصب مجدد کنم ...........پس از این که قالب رو رو به پوشهwwwمنتقل کردم الان این ارورر رو میده کار های لازم برای این انتقال چه چیز هایی هست؟؟...........به نظرم اون پوشه اینیستالیشن که انتهای نصب پاک میشه باید باشه البته این رو هم بگم که ومپ هم به صورت کامل در حال اجراست درود اطلاعات وارد شده مربوط به دیتابیس اشتباهه، فایل configuration.php رو برسی کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) 1 ساعت پیش, RezaDindar گفت: درود اطلاعات وارد شده مربوط به دیتابیس اشتباهه، فایل configuration.php رو برسی کنید. یاحق تشکر اون درست شد اما حالا صفحه سفید میاد پوشه اینیستالیشن رو از قالب خام اصلی برداشتم و پیست کردم تو پوشه روت .........ولی حالا اون مرحله اخر میاد که میگه پوشه رو حذف کنید ........ی دکمه سایت و ادمین داره......... اما خوب سایت فعلا رو لوکال بالا نیومده ویرایش شده شهریور 95 توسط pazel اضافه کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 پوشه رو حذف هم می کنی بعدش بازم صفحه سفید میاد فایده ای نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت پیش, RezaDindar گفت: درود اطلاعات وارد شده مربوط به دیتابیس اشتباهه، فایل configuration.php رو برسی کنید. یاحق فایلconfiguration.php رو پاک کنم از اول نصب کنم ...........میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 11 ساعت قبل, pazel گفت: فایلconfiguration.php رو پاک کنم از اول نصب کنم ...........میشه درود متوجه نمیشم، ولی فکر میکنم ریموت دسکتاپ بدین توی پ.خ مشکل حل میشه... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر