modir_yar 1 ارسال شده در شهریور 95 سلام سایت رو در هاست نصب کردم و مشکلی نداره و آدرس رو میزنم سایت بالا میاد ولی وارد مدیریت نمیشه و صفحه سفید میاد در فایل کانفیگ گزارش خطا رو maximum قرار دادم و وقتی آدرس مدیریت رو در مرور گر وارد می کنم خطای زیر رو میده دوستان راهنمایی کنن که چطور این مشکل رو حل کنم Fatal error: Class 'FOF30\Container\Container' not found in /home/********/public_html/plugins/quickicon/akeebabackup/akeebabackup.php on line 240 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, modir_yar گفت: سلام سایت رو در هاست نصب کردم و مشکلی نداره و آدرس رو میزنم سایت بالا میاد ولی وارد مدیریت نمیشه و صفحه سفید میاد در فایل کانفیگ گزارش خطا رو maximum قرار دادم و وقتی آدرس مدیریت رو در مرور گر وارد می کنم خطای زیر رو میده دوستان راهنمایی کنن که چطور این مشکل رو حل کنم Fatal error: Class 'FOF30\Container\Container' not found in /home/********/public_html/plugins/quickicon/akeebabackup/akeebabackup.php on line 240 با تشکر درود این پوشه رو در این مسیر به یه مسیر دیگه انتقال بدین ببینید باز هم مشکل پا برجاست؟ public_html/plugins/quickicon/akeebabackup اگر باز هم نشد، طبق آموزشی که قبلا در سایت جومینا منتشر شده از سایت بکاپ تهیه و منتقل کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir_yar 1 ارسال شده در شهریور 95 سلام ممنون از شما مشکل از فایل زبان akeeba بود که با کپی آن مشکل برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر