3yed 13 ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان من جوملا رو از 3.4 میبرم روی 3.6 یا 3.6.2 در پنل ادمین افت سرعت شدید به وجود میاد . پایگاه داده رو فیکس و کش ها رو هم پاک میکنم مشکلم حل نمیشه . حتی توی سایت هم افت سرعت دارم ولی خیلی نیست . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 4 minutes قبل , 3yed گفت: سلام دوستان من جوملا رو از 3.4 میبرم روی 3.6 یا 3.6.2 در پنل ادمین افت سرعت شدید به وجود میاد . پایگاه داده رو فیکس و کش ها رو هم پاک میکنم مشکلم حل نمیشه . حتی توی سایت هم افت سرعت دارم ولی خیلی نیست . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ درود نسخه php هاست رو به 7تغییر بدین. یاحق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3yed 13 ارسال شده در شهریور 95 3 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود نسخه php هاست رو به 7تغییر بدین. یاحق ممنون فقط برای ماژول ها و کامپوننتت ها مشکلی پیش نمیاد ؟ من پک فروشگاهی اسمارت رو استفاده میکنم ویرچومارت هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 45 minutes قبل , 3yed گفت: ممنون فقط برای ماژول ها و کامپوننتت ها مشکلی پیش نمیاد ؟ من پک فروشگاهی اسمارت رو استفاده میکنم ویرچومارت هست . درود خیر یاحق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر