pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 سلام میخواستم بدونم میشه فایل هایی رو که داخل پابلیک اچ تی ام ال هست رو از داخل فایل بک اپ استخراج کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت قبل, pazel گفت: سلام میخواستم بدونم میشه فایل هایی رو که داخل پابلیک اچ تی ام ال هست رو از داخل فایل بک اپ استخراج کرد؟؟ درود چه بکاپی؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 11 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود چه بکاپی؟ یاحق بک اپ سی پنل دیگه...................منظورتون چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 11 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود چه بکاپی؟ یاحق من میخواهم که این سایتم رو روی لوکال نصب کنم میتونم از بکاپ سی ژنل استفاده کنم اگر میشه راهنمایی کنید که چه کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 13 minutes قبل , pazel گفت: بک اپ سی پنل دیگه...................منظورتون چیه؟ درود بله میشه، کافیه آن زیپش کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 هم اکنون, pazel گفت: من میخواهم که این سایتم رو روی لوکال نصب کنم میتونم از بکاپ سی ژنل استفاده کنم اگر میشه راهنمایی کنید که چه کنم؟؟ درود میشه مهندس، ولی خیلی سخت!!! بهتره از اکیبا استفاده کنید هم خودش هم آموزشش توی جومینا هست! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 1 minute قبل , RezaDindar گفت: درود بله میشه، کافیه آن زیپش کنید. یاحق زیپ نمیشه متاسفانه هاستم فضای کافی نداره ..............میشه انتقالش داد هاست دیگه اونجا زیپ کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 1 minute قبل , RezaDindar گفت: درود میشه مهندس، ولی خیلی سخت!!! بهتره از اکیبا استفاده کنید هم خودش هم آموزشش توی جومینا هست! یاحق از چی استفاده کنم میشه لینکش رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 14 minutes قبل , pazel گفت: از چی استفاده کنم میشه لینکش رو بزارید درود یه فایل اس کیوال باید باشه اونو ایمپورت کنید، فایل های داخل public html رو هم بریزید توی یه پوشه بعد فایل configuration.php رو باز کنید و تنظیماتش رو تغییر بدین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 38 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود بله میشه، کافیه آن زیپش کنید. یاحق یبخشید یک بار دیگه از اول میگید برای این که من از بک اپ سی پنل ام فایل های public html رو چطور استخراج و در یک لوکالهاست استفاده کنم دقیقا چه کار باید انجام بدم؟؟ مرحله به مرحله ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, pazel گفت: یبخشید یک بار دیگه از اول میگید برای این که من از بک اپ سی پنل ام فایل های public html رو چطور استخراج و در یک لوکالهاست استفاده کنم دقیقا چه کار باید انجام بدم؟؟ مرحله به مرحله ممنون درود فایل بکاپ رو آنزیپ کنید متوجه میشید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 4 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود فایل بکاپ رو آنزیپ کنید متوجه میشید. یاحق اخه نمیشه زیپ نیست.ا این پسونده cpmove-sonatiab.tar.gz باز هم کنم با زیپ محتویاتش چیز دیگه ای. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 10 minutes قبل , pazel گفت: اخه نمیشه زیپ نیست.ا این پسونده cpmove-sonatiab.tar.gz باز هم کنم با زیپ محتویاتش چیز دیگه ای. درود خب با winrar باز میشه دیگه، محتواش چیه؟ در صورت امکان اسکرین شاتی بزارید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 29 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود خب با winrar باز میشه دیگه، محتواش چیه؟ در صورت امکان اسکرین شاتی بزارید. یاحق http://www.jmdownload.ir/do.php?imgf=21b680838ebc1.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 فکر کنم پیداش کردم تو این شاخست cpmove-sonatiab.tar.gz\cpmove-sonatiab\homedir\public_html من اینو بردارم بعد باید از پایگاه داده سی پنل هم اکسپرت بگیرم ؟؟بله در ضمن تشکر از راهنمایی ها و زحمتماتتون .....................کسی دیگه ای بود این قدر راهنمایی نمیکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 12 minutes قبل , pazel گفت: فکر کنم پیداش کردم تو این شاخست cpmove-sonatiab.tar.gz\cpmove-sonatiab\homedir\public_html من اینو بردارم بعد باید از پایگاه داده سی پنل هم اکسپرت بگیرم ؟؟بله در ضمن تشکر از راهنمایی ها و زحمتماتتون .....................کسی دیگه ای بود این قدر راهنمایی نمیکرد درود بله خودشه، فایل ها رو که میریزید توی یه پوشه، دیتابیس هم داخل همین بکاپ هست، ولی اگر از داخل phpmyadmin اکسپورت بگیرید راحت تره، بعد از اینکه فایل ها و دیتابیس رو انتقال دادین، باید فایل کانفیگ رو ویرایش کنید تا به دیتابیس کانکت بشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 این قسمت اخرش چجوریه ؟؟ فایل کانفیگ تو کدوم مسیر هستش؟مشخصات قسمتی که باید تغییر کنه چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 می بینید حالم خوب نیست انگار ........تو کانفیگ کدو ها رو تغییر بدم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 تا حالا از هاست به لوکال انتقال نداده بودم یکم گیرم دیکه ببخشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 46 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود بله خودشه، فایل ها رو که میریزید توی یه پوشه، دیتابیس هم داخل همین بکاپ هست، ولی اگر از داخل phpmyadmin اکسپورت بگیرید راحت تره، بعد از اینکه فایل ها و دیتابیس رو انتقال دادین، باید فایل کانفیگ رو ویرایش کنید تا به دیتابیس کانکت بشه. یاحق تا حالا از هاست به لوکال انتقال نداده بودم یکم گیرم دیکه ببخشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 با سلام یه فایل sql باید وجود داشته باشه تو بسته اونو باید تو phpmyadmin یه دیتابیس بسازید ایمپورت کنید داخلش و بعد داخل فایل configuration مقداری $user و $password و $db رو به مقادیر لوکالتون تغییر بدید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر