pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 سلام جایی خوندم که برای رفع این خطا میشه از این کد تو دیتا بیس استفاده کرد UPDATE $dbprefix_k2_items SET created_by = CurrentAuthorID WHERE created_by = PreviousAuthorID; UPDATE $dbprefix_k2_items SET modified_by = CurrentAuthorID WHERE modified_by = PreviousAuthorID; $dbprefix : پیشوند جداول دیتابیس میباشد CurrentAuthorID : شناسه نویسنده فعلی سایت میباشد PreviousAuthorID : شناسه نویسنده قبلی مطلب میباشد حالا برای من از کی 2 استفاده نمیکنه باید افزونه رو چی معرفی کنم؟ از کجا میشه فهمید http://msgrahfarda.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 28 minutes قبل , pazel گفت: سلام جایی خوندم که برای رفع این خطا میشه از این کد تو دیتا بیس استفاده کرد UPDATE $dbprefix_k2_items SET created_by = CurrentAuthorID WHERE created_by = PreviousAuthorID; UPDATE $dbprefix_k2_items SET modified_by = CurrentAuthorID WHERE modified_by = PreviousAuthorID; $dbprefix : پیشوند جداول دیتابیس میباشد CurrentAuthorID : شناسه نویسنده فعلی سایت میباشد PreviousAuthorID : شناسه نویسنده قبلی مطلب میباشد حالا برای من از کی 2 استفاده نمیکنه باید افزونه رو چی معرفی کنم؟ از کجا میشه فهمید http://msgrahfarda.ir/ درود یک کاربر بسازید، وارد دیتابیس->جدول users بشید و ای دی کاربر جدید رو با id ای که توی سایت نشون میده عوض کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 14 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود یک کاربر بسازید، وارد دیتابیس->جدول users بشید و ای دی کاربر جدید رو با id ای که توی سایت نشون میده عوض کنید. یاحق بخشید من متوجه نشدم .....همین کاربر ادمین هستش........یک دونه کاربره ...........جایی که این قطعه کد رو داده بود ........گفتم از کی 2 استفاده نمیکنم ..........گفتن باید مطابق اون افزونه ای که استفاده میکنین کد رو تغییر بدین............حالا من چیکار کنم اینی که شما گفتید رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 15 minutes قبل , pazel گفت: بخشید من متوجه نشدم .....همین کاربر ادمین هستش........یک دونه کاربره ...........جایی که این قطعه کد رو داده بود ........گفتم از کی 2 استفاده نمیکنم ..........گفتن باید مطابق اون افزونه ای که استفاده میکنین کد رو تغییر بدین............حالا من چیکار کنم اینی که شما گفتید رو انجام بدم با یا اینو انجام بدین، یا اینو: 15 ساعت قبل, pazel گفت: سلام جایی خوندم که برای رفع این خطا میشه از این کد تو دیتا بیس استفاده کرد UPDATE $dbprefix_k2_items SET created_by = CurrentAuthorID WHERE created_by = PreviousAuthorID; UPDATE $dbprefix_k2_items SET modified_by = CurrentAuthorID WHERE modified_by = PreviousAuthorID; $dbprefix : پیشوند جداول دیتابیس میباشد CurrentAuthorID : شناسه نویسنده فعلی سایت میباشد PreviousAuthorID : شناسه نویسنده قبلی مطلب میباشد حالا برای من از کی 2 استفاده نمیکنه باید افزونه رو چی معرفی کنم؟ از کجا میشه فهمید http://msgrahfarda.ir/ کلمه k2رو حذف کنید و بجای اون کلمه content رو بنویسید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در شهریور 95 21 minutes قبل , RezaDindar گفت: با یا اینو انجام بدین، یا اینو: کلمه k2رو حذف کنید و بجای اون کلمه content رو بنویسید. یاحق شکر از راهنمایی تون اما میزنه اینم موجود نیست تو مای اس کیو ال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت قبل, pazel گفت: شکر از راهنمایی تون اما میزنه اینم موجود نیست تو مای اس کیو ال درود پیشوند جداول رو درست وارد میکنید؟؟؟؟؟؟ فکر میکنم یه قسمت رو اشتباه میرین. اگر نشد راهی که قبل تر گفتم رو انجام بدین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 بر ۱۳۹۵/۶/۱ ه.ش. at 17:58 , RezaDindar گفت: با یا اینو انجام بدین، یا اینو: کلمه k2رو حذف کنید و بجای اون کلمه content رو بنویسید. یاحق بجای k2_items باید content وارد بشه. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر