DR.HM 6 ارسال شده در مرداد 95 سلام دوستان من پلاگین authorinfobox رو از سایت سازنده دانلود کردم . از نسخه ی پلاگین pkg_authorinfobox_v3.1.2.zip استفاده می کنم . این افزونه برای جوملا 3 منتشر شده ولی من در localhost روی جوملا 2.5.7 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره و قسمت تنظیمات پلاگین نیز قابل ویرایش هست و همه چیز عالیه اما وقتی روی سایت (سرور) نصب میکنم باز هم افزونه نصب میشه ولی قسمت تنظیمات پلاگین به هم ریخته میشه و قابل تنظیم نیست . لطفا راهنمایی بفرمایید . لینک دانلود افزونه : https://joomla-extensions.kubik-rubik.de/downloads/aib-author-info-box/joomla-3 فایل افزونه نیز همینجا ضمیمه شده : pkg_authorinfobox_v3.1.2.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 3 ساعت قبل, pezeshki86 گفت: سلام دوستان من پلاگین authorinfobox رو از سایت سازنده دانلود کردم . از نسخه ی پلاگین pkg_authorinfobox_v3.1.2.zip استفاده می کنم . این افزونه برای جوملا 3 منتشر شده ولی من در localhost روی جوملا 2.5.7 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره و قسمت تنظیمات پلاگین نیز قابل ویرایش هست و همه چیز عالیه اما وقتی روی سایت (سرور) نصب میکنم باز هم افزونه نصب میشه ولی قسمت تنظیمات پلاگین به هم ریخته میشه و قابل تنظیم نیست . لطفا راهنمایی بفرمایید . لینک دانلود افزونه : https://joomla-extensions.kubik-rubik.de/downloads/aib-author-info-box/joomla-3 فایل افزونه نیز همینجا ضمیمه شده : pkg_authorinfobox_v3.1.2.zip درود لطفا اسکرین شاتی قرار دهید. http://jmdownload.ir یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در مرداد 95 12 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود لطفا اسکرین شاتی قرار دهید. http://jmdownload.ir یاحق سلام اسکرین شات از تنظیمات پلاگین در لوکال هاست (تصویر اول) : و اسکرین شات از تنظیمات پلاگین در سایت (تصویر دوم) : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 این پلاگین برای جوملا 3.1.2 میباشد. جوملا از نسخه 3.2 تغییراتی داشته و همین امر باعث عدم کارکرد افزونه در جوملای جدید شده. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در مرداد 95 6 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: این پلاگین برای جوملا 3.1.2 میباشد. جوملا از نسخه 3.2 تغییراتی داشته و همین امر باعث عدم کارکرد افزونه در جوملای جدید شده. موفق باشید سلام . ولی سوال من چیز دیگه ای بود . درسته که این افزونه برای جوملا 3 منتشر شده ولی من در localhost روی جوملا 2.5.7 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره و قسمت تنظیمات پلاگین نیز قابل ویرایش هست و همه چیز عالیه اما وقتی روی سایت (سرور) نصب میکنم باز هم افزونه نصب میشه و مشکلی نیست ولی قسمت تنظیمات پلاگین به هم ریخته میشه و قابل تنظیم نیست . سوال من اینه که چرا این افزونه درجوملا 2.5 روی لوکال هاست عالی کار میکنه اما در همون جوملا 2.5 روی سایت یا سرور به هم ریخته میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 2 ساعت قبل, pezeshki86 گفت: سلام . ولی سوال من چیز دیگه ای بود . درسته که این افزونه برای جوملا 3 منتشر شده ولی من در localhost روی جوملا 2.5.7 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره و قسمت تنظیمات پلاگین نیز قابل ویرایش هست و همه چیز عالیه اما وقتی روی سایت (سرور) نصب میکنم باز هم افزونه نصب میشه و مشکلی نیست ولی قسمت تنظیمات پلاگین به هم ریخته میشه و قابل تنظیم نیست . سوال من اینه که چرا این افزونه درجوملا 2.5 روی لوکال هاست عالی کار میکنه اما در همون جوملا 2.5 روی سایت یا سرور به هم ریخته میشه . درود لوکال هاست، شبیه ساز سروره و با سرور واقعی تفاوت های زیادی داره و همین تفاوت ها باعث این اتفاق شدن. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در مرداد 95 6 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود لوکال هاست، شبیه ساز سروره و با سرور واقعی تفاوت های زیادی داره و همین تفاوت ها باعث این اتفاق شدن. یاحق ممنون . راهی برای حل این مشکل وجود نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 3 ساعت قبل, pezeshki86 گفت: ممنون . راهی برای حل این مشکل وجود نداره ؟ درود آپدیت به جوملا 3 یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر